Отборите на Мароко и Иран се изправят днес от 18

...
Отборите на Мароко и Иран се изправят днес от 18
Коментари Харесай

Мароко и Иран излизат в енигматичен сблъсък

Отборите на Мароко и Иран се изправят през днешния ден от 18 часа в Санкт Петербург в първия от програмата за деня дуел от предварителна група В на международното състезание в Русия. Двубоят е от извънредно значение и за двата отбора, които са в ролята на новобранци в компанията на европейските колоси Испания и Португалия, които играят в централния за деня дуел от 21 часа.
Мароко и Иран ще играят за първи път в историята си един против различен на международни финали, а общо до момента са се срещали единствено един път, като са приключили реми. И двата тима имат прагматичен жанр на игра, като залагат на солидна отбрана без огромни опасности в офанзива. Мароканците позволиха единствено един гол от осем мача в квалификациите. Иран не загуби нито един мач по пътя си към финалите, като завоюва 12 мача, а шест приключи наедно. В 14 от мачовете отборът на селекционера Карлуш Кейрош не позволи гол. За Мароко това е пето присъединяване на международни шампионати, като за последно това се случи през 1998 година.
Мароканците имат известно преимущество пред своя противник, защото множеството от играчите в селекцията на Ерве Ренар натрупат опит в Европа, а най-известното име в отбора е капитанът Мехди Бенатия, който е титуляр в Ювентус. На страната на иранците, които вземат участие за също за пети път на Мондиал, пък е неизвестността и фактора изненада. Предвид останалите участници в групата обаче наподобява по-вероятно двата отбора да се опитат да не изгубят през днешния ден и да изиграят един внимателен мач без доста голове.

Вероятни сформира:

Мароко: Мохамеди, Амрабат, Бенатия, Саис, Хакими, Бусуфа, Ел Ахмади, Ари, Белханда, Зийеш, Кааби.

Иран: Бейранванд, Мохамади, Пуралиганджи, Чешми, Резаеян, Шоджаи, Хайшафи, Тареми, Ансарифард, Джаханбакш, Змун.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР