Отборите на Марица Пловдив и ЦСКА се готвят за финала

...
Отборите на Марица Пловдив и ЦСКА се готвят за финала
Коментари Харесай

Отборите на Марица Пловдив и ЦСКА се готвят за финала на Купата на България по волейбол при жените

Отборите на Марица Пловдив и ЦСКА се готвят за финала на Купата на България по волейбол при дамите.

Двубоят ще бъде излъчен.

Пловдивчанки са устреми към седми следващ и общо десети успех в конкуренцията. В шампионата шампионките оглавяват класирането със единствено един изгубен гейм.

" На всеки един от нас ни е ясно какъв мач ни следва. Това е една от задачите ни, които сме си сложили. Смятам, че ще излезем и ще затвърдим, за какво последните години Марица е първенец ", съобщи в изявление за Българска национална телевизия наставникът на отбора Борислав Крачанов.

" Червените " са един от двата най-успешни тима в историята на Купата на България, където те имат 19 спечени трофея, само че последният от тях датира от сезон 2012/13.

" Има тежест, тъй като и нашият тим е построен на първо място от млади девойки. Надявам бързо да преживеят това нещо и да се провиснал, тъй като играем край. Да играят освободено и да водят една борба ", надява се треньорът на ЦСКА Юлия Иванова.



Не пропускайте финалът за Купата на България по волейбол за дами от зала " Христо Ботев " тази събота (27 януари) от 16:55 часа НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3!

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР