Отборите на Манчестър Юнайтед и Уест Хям ще се изправят

...
Отборите на Манчестър Юнайтед и Уест Хям ще се изправят
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед - Уест Хям в петия кръг на ФА Къп

Отборите на Манчестър Юнайтед и Уест Хям ще се изправят един против различен в най-интересния конфликт от петия кръг на шампионата за Купата на Футболната асоциация, отреди тегленият чоп през вчерашния ден вечерта.

" Червените дяволи " се класираха за тази фаза след триумф с 3:1 на втородивизионния Рединг, до момента в който нощес " чуковете " надиграха с 2:0 като посетител тимът от третото равнище Дарби Каунти. За тима на Дейвид Мойс точни бяха Джаред Боуен в 10-та и Микаел Антонио в 50-та минута.

Любопитното е, че дуелът на " Олд Трафорд " за момента е единственият в петия кръг на ФА Къп, който ще опълчи един против различен два отбора от Висшата лига.

Възможно е сходен конфликт да се оформи и сред Лийдс и Фулъм, в случай че " котиджърс " завоюват преиграването си против Съндерланд.

Един от любимците в шампионата в лицето на Манчестър Сити пък в петия кръг ще гостува на тима на Чемпиъншип Бристол Сити.

Всички срещи от тази фаза на конкуренцията ще се изиграят в края на месец февруари и началото на март, като оттук насетне в ФА Къп няма да има преигравания и спечелилите ще бъдат определяни в един мач.

Ето го и жребия за петия кръг на ФА Къп:

Саутхемптън или Лутън - Гримзби
Лестър - Блекбърн или Бирмингам
Стоук - Брайтън
Рексъм или Шефилд Юнайтед - Тотнъм
Фулъм или Съндърланд - Лийдс
Бристол Сити - Манчестър Сити
Манчестър Юнайтед - Уест Хем
Ипсиуч или Бърнли - Шефилд Уензди или Флийтууд Таун





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР