Отборите на Манчестър Юнайтед и Ливърпул се изправят един срещу

...
Отборите на Манчестър Юнайтед и Ливърпул се изправят един срещу
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Юнайтед - Ливърпул, Магуайър и Роналдо на пейката

Отборите на Манчестър Юнайтед и Ливърпул се изправят един против различен в най-големия конфликт в британската Висша лига в мач от третия кръг на шампионата. Срещата на „ Олд Трафорд “ започва в 22:00 часа и ще може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата. На уеб страницата ще проследим всичко най-интересно от дуела.

И двата отбора ще търсят първи триумф от началото на сезона в Премиършип.

„ Червените дяволи “ започнаха доста криво-ляво акцията, губейки първите си две срещи от Брайтън и Брентфорд надлежно с 1:2 и 0:4. Мениджърът Ерик загар Хаг не съумя да откри верните отговори в първите два кръга от престоя си отпред в „ Театъра на фантазиите “, а в този момент му следва тежко тестване в лицето на огромния зложелател през годините Ливърпул. Нидерландският експерт може да почерпи ентусиазъм от успеха над мърсисайдци с 4:0 в надзорен дуел в Банкок през юли, само че положителната игра на Юнайтед в предсезонната подготовка не бе пренесена при започване на сезона в Англия.

Напрежението върху някогашния ментор на Аякс е огромно след неприятния старт, който остави тима на дъното на таблицата за първи път от 30 години насам, само че селекцията на сътрудника му от отсрещната страна Юрген Клоп също не стартира по упования от мнозина метод. „ Червените “ направиха две изненадващи равенства с новака Фулъм и Кристъл Палас надлежно 2:2 и 1:1, като изгубиха за визитата на „ Олд Трафорд “ новото си попълнение Дарвин Нунес, който бе изпъден с пряк червен картон за невъздържана реакция против „ орлите “ в предишния кръг. Ливърпул е считан от специалисти за главен съперник на първенеца Манчестър Сити и през този сезон, само че би трябвало бързо да откри темп и да стартира да печели точки, в случай че не желае рано-рано да изостане съществено както от „ жителите “, по този начин и от други кандидати за короната.

Миналият сезон дуелът в Манчестър приключи по призрачен и позорен метод за домакините, които бяха разрушени с 0:5, инкасирайки четири гола още до почивката. Тогава в началото срещата бе отсрочена поради митинги на последователите на „ алените дяволи “ против семейство Глейзър, които се чакат и преди днешния мач. Все отново се чака конфликтът да се организира по проект.

/ /

22:00 часа |

Висша лига, 3-и кръг

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР