Отборите на Манчестър Юнайтед и Астън Вила играят при резултат

...
Отборите на Манчестър Юнайтед и Астън Вила играят при резултат
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Юнайтед – Астън Вила 0:2, ВАР отмени гол на домакините

Отборите на Манчестър Юнайтед и Астън Вила играят при резултат 0:2 в дербито от кръга на Боксинг дей във Висшата лига.Джон Макгин осъществя в 21-ата минута на срещата от свободен удар, а малко по-късно Дендонкер удвои след групова неточност в отбрната на домакините. 

Двубоят започва в 22:00 часа и може да го гледате в директно предаване по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg също ще проследим развиването на мача  онлайн.

Гостите от Бирмингам започнаха много нападателно дуела на „ Олд Трафорд ” и още в първите минути се пробваха да наложат своя жанр на игра. Футболистите на Унай Емери стигнаха до няколко разбърквания пред вратата на Андре Онана и един корнер, които обаче не донесоха заплаха за вратаря на домакините.

Първата добра опция за „ алените дяволи ” се разкри пред Кристиан Ериксен. Датчанинът бе оставен непокрит към границата на наказателното поле и стреля мощно, само че топката попадна право в ръцете на Емилиано Мартинес.

Футболистите на Астън Вила продължиха да бъдат по-активните на терена, до момента в който тези на Манчестър Юнайтед избраха да одобряват играта в своята половина и да работят най-вече на контраофанзива.

Натискът на бирмингамци даде резултат в 21-ата минута, когато Бруно Фернадеш извърши малоумен фал, изритвайки неприятелски футболист в гърдите край тъчлинията надълбоко в половината на домакините.

Зад топката застана капитанът на гостите Джон Макгин, който центрира пред Андре Онана, топката мина през купа от играчи без да бъде допряна от никого и влетя в мрежата за 1:0. Футболистите на Юнайтед имаха искания към основния рефер, защото при центрирането на Макгин, зад Онана се намираше Леон Бейли. Той обаче незабавно се изтегли, показвайки че няма никакви планове да играе с топката.

Само пет минути по-късно Вила нанесе втори удар и още веднъж след осъществяване на статично състояние. След центриране от корнер, топката бе пратена към далечната греда, където Ленгле бе оставен безусловно самичък и съумя да отиграе с глава, пращайки коженото кълбо на крайник на Дендонкер, който от два метра подложи крайник и не сгреши.

Едва в 31-ата минута „ алените дяволи ” сътвориха нещо забавно пред вратата на гостите от Бирмингам. След добра офанзива топката стигна до Маркъс Рашгорд пред наказателното поле, който стреля през краката на защитник, само че Мартинес плонжира и избави другояче точния удар. Четири минути по-късно, още веднъж Рашфорд имаше опция да стреля мощно по диагонала, само че още веднъж вратарят на гостите бе на мястото си и избави.

Малко преди почивката Рашфорд получи отляво и преодоля с лекост Езри Конса, след което стреля мощно по диагонала, само че ударът му не се получи и топката излезе настрана от вратата.

LIVE МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД – АСТЪН ВИЛА 0:2

0:1 Макгин 21', 0:2 Дендонкер 26'

Манчестър Юнайтед: Онана, Уан-Бисака, Варан, Еванс,, Ериксен, Фернандеш, Далот, Мейну Гарначо, Рашфорд, Хойлунд,

Мениджър: Ерик Тен Хаг

Астън Вила: Мартинес, Конса, Карлош, Лангле, Дин, Дендонкер, Бейли, Дъглас Луис, Макгин, Рамзи, Уоткинс

Мениджър: Унай Емери
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР