Отборите на Манчестър Юнайтед, Челси и Тотнъм проучват възможността да

...
Отборите на Манчестър Юнайтед, Челси и Тотнъм проучват възможността да
Коментари Харесай

Трио от Висшата лига е по петите на звезда на Атлетико

Отборите на Манчестър Юнайтед, Челси и Тотнъм изследват опцията да привлекат звездата на Атлетико Мадрид Яник Караско това лято, откакто стана ясно, че има уговорка за откупуване в контракта му с „ дюшекчиите “.

28-годишният белгийски национал постоянно беше свързван с трансфер във Висшата лига в предишното и в този момент още веднъж се заприказва за интерес към него от страна на тимовете от Острова. Въпреки че се твърди, че Караско се усеща удобно в „ Уанда Метрополитано “ под управлението на Диего Симеоне, разнообразни аспекти в неговия контракт вършат напускането му допустимо. Предполага се, че той желае да подпише нов договор, който да го приближи до най-печелившите в клуба, в това число Ян Облак, Антоан Гризман и Коке.

На Караско му остават още две години от сегашния му контракт, а „ AS “ твърди, че клаузата му за откупуване е на стойност от 60 милиона евро. Изданието прибавя, че Атлетико желае да стартира договаряния с Караско по отношение на ново споруземение, защото се счита, че Симеоне желае да го задържи. В същото време обаче обстановката му бива следена деликатно от Манчестър Юнайтед, Челси и Тотнъм.

28-годишното крило е в клуба общо пет години и половина, с къс интервал в Китай. Първоначално той дойде от Монако през 2015 година и напусна през 2018 година, единствено, с цел да се върне две години по-късно. За това време той е изиграл 219 мача за „ рохибланкос “ и е отбелязал 37 гола. Той завоюва Ла Лига през сезон 2020/2021, като в същото време способства с шест гола и седем асистенции предишния сезон.

⁉️ ¿Qué pasará con Carrasco?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР