Отборите на Манчестър Сити и Уулвърхемптън играят при се изправят

...
Отборите на Манчестър Сити и Уулвърхемптън играят при се изправят
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Сити 0:0 Уулвърхемптън, натиск на домакините

Отборите на Манчестър Сити и Уулвърхемптън играят при се изправят един против различен в първи дуел от съботната стратегия на 16-ия кръг в британската Висша лига. Срещата на стадион "Етихад "можете да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата. „ Гражданите “ с първи в класирането с актив от 35 точки, само че единствено с една повече от втория Ливърпул и с две пред третия Челси. Шампионите са в серия от пет следващи триумфа в шампионата.

„ Вълците “ пък се показват устойчиво от началото на сезона и заемат осмо място с 21 пункта.

Срещата започва с напън на домакините и още във втората минута Рахийм Стърлинг бе изведен от Жоао Кансело отдясно в наказателното поле, след което мина около Ромен Саис и стреля в близкия ъгъл, само че едва и в ръцете на Жосе Са.

В седмата минута Кансело шутира от отдалеченост, само че над вратата.

Три минути по-късно Бернардо Силва получи на границата на наказателното поле, залъга двама играчи на гостите и стреля към далечния ъгъл, само че топката мина настрана от вратата.

Първата обстановка за "вълците " пристигна в 23-ата минута, когато Раул Хименес засече с глава центриране в пеналтерията от свободен удар, само че бе прекомерно неакуратен.

LIVE |

Стартови сформира на двата тима:

Your City starting XI to face Wolves
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР