Отборите на Манчестър Сити и Реал Мадрид се изправят един

...
Отборите на Манчестър Сити и Реал Мадрид се изправят един
Коментари Харесай

Манчестър Сити и Реал Мадрид определят вторият финалист в Шампионската лига

Отборите на Манчестър Сити и Реал Мадрид се изправят един против различен довечера в мач реванш от полуфиналите на Шампионската лига, който би трябвало да дефинира кой ще бъде противник на

Преди седмица на " Сантяго Бернабеу " двата отбора приключиха наедно 1:1, което значи, че всичко би трябвало да се реши в Манчестър през днешния ден.

Домакинското преимущество за " жителите " несъмнено може да се окаже основно в конфликта, защото момчетата на Хосеп Гуардиола не са губили на своя стадион в мач от Шампионската лига от септември 2018-а година насам, а от началото на календарната година са спечелили всеки един от 14-те си срещи на " Етихад ".

Тази статистика вдъхва в допълнение убеденост на Сити, като, въпреки опитният експерт да признава, че тимът му би трябвало да играе по-добре спрямо първия дуел, в случай че желае да продължи напред.

В същото време най-успешният отбор в шампионата Реал Мадрид е в гонене на своя 15-и трофей от Шампионската лига.

По време на уточни историята в този шампионат като едно от преимуществата на " Белия балет ", само че също по този начин дефинира тазвечерния противник като " най-хубавия тим в Европа " сега.

Преди година, когато Манчестър Сити и Реал Мадрид се срещнаха още веднъж в полуфиналите на конкуренцията " жителите " отново бяха определяни от мнозина за лек любимец, само че всички помним драмата, която изпрати испанския клуб на финала.

Дали още веднъж ни чакат сходен процес на конфликта? Предстои да разберем довечера на " Етихад " от 22.00 часа българско време.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР