Отборите на Манчестър Сити и Реал Мадрид излизат един срещу

...
Отборите на Манчестър Сити и Реал Мадрид излизат един срещу
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Сити - Реал Мадрид, съставите

Отборите на Манчестър Сити и Реал Мадрид излизат един против различен довечера в мач-реванш на " Етихад " от 1/4-финалите в Шампионската лига. Преди седмица двата тима изиграха спиращ дъха дуел, приключил 3:3. Днешният дуел започва в 22:00 часа, а на Gong.bg ще проследим най-интересното от него.

" Гражданите " и " лос бланкос " се срещат в трети следващ сезон в шампионата на богатите, а конфликтите са същинска атракция. Само в последните пет мача посред им те си означиха общо 23 гола. 
 
“Гражданите ” са се устремили към нов требъл след невероятния триумф през предишния сезон. През уикенда Ман Сити отнесе Лутън с 5:1, макар че множеството голове пристигнаха след почивката. Гуардиола имаше опция да даде отмора на някои от главните си играчи, само че не направи прекомерно доста проблеми. Родри, който се оплака от отмалялост след първия мач с Реал, остана запаса и не влезе в игра.
 
Добрата вест за почитателите на Манчестър Сити е, че Гуардиола може да разчита на целия си състав. Кайл Уокър и Нейтън Аке са възобновени и бяха в групата за мача с Лутън от Висшата лига през уикенда, а Едерсон се завърна на вратата. Джон Стоунс пропусна срещата, само че казусът му не е сериозен. В Реал трайно контузени са Тибо Куртоа и Дейвид Алаба. Орелиен Чуамени е осъден, а Родриго е под въпрос.
 
И двата тима не са усещали усета на загубата от много от дълго време. Отборът на Пеп Гуардола за последно бе надвит при започване на декември от Астън Вила. Последваха 22 победи и 5 равенства. “Белите ” пък нямат проваляне в последните си 15 мача във всички шампионати. Първата среща сред двата тима постави завършек на серия от 10 следващи победи на Сити в Шампионската лига.

22:00 часа / Манчестър Сити - Реал Мадрид

Съставите на двата тима:

Манчестър Сити: 31. Едерсон, 2. Уолкър, 25. Аканджи, 3. Диаш, 24. Гвардиол, 16. Родри, 17. Де Бройне, 20. Силва, 47. Фодън, 10. Грийлиш, 9. Халанд

Старши треньор: Хосеп Гуардиола

Your City side to face Real Madrid
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР