Отборите на Льовен и Серкъл (Брюж) си спретраха страхотно шоу

...
Отборите на Льовен и Серкъл (Брюж) си спретраха страхотно шоу
Коментари Харесай

Отборът на Велковски елиминира този на Малинов за Купата на Белгия

Отборите на Льовен и Серкъл (Брюж) си спретраха ужасно шоу в конфликта между тях от 1/16-финала за Купата на Белгия. Гостите се постановиха с 3:2 и ще играят в идната фаза. За домакините титуляр бе българският национал Кристиан Малинов, който бе сменен при започване на второто полувреме. За гостите пък Димитър Велковски не бе в групата, защото още лекува травма.

Шоуто стартира още първоначално, когато двата отбора си размениха два бързи гола. Хотич откри от дузпа за Серкъл Брюж във 2-ата минута, а в 3-ата Мертенс изравни.

След това гостите вкараха нови две попадения, дело на Марселин в 39-ата и Таравел от дузпа в 72-ата минута, само че по-късно останаха в понижен състав, откакто Марселин получи червен картон.

Играчите на Льовен обаче не съумяха да се възползват от обстановката и съумяха да понижат чак в добавеното време посредством Хуберт, с цел да оформят крайното 2:3.

В различен мач от този стадий на шампионата Шарльороа отстрани Вестерло с минимална победа с 1:0. Българинът Иван Горанов обаче не взе присъединяване в срещата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР