Отборите на Лудогорец и ЦСКА продължават да търсят първи победи

...
Отборите на Лудогорец и ЦСКА продължават да търсят първи победи
Коментари Харесай

"Лудогорец" и ЦСКА в преследване на първи победи в Европа

Отборите на " Лудогорец " и ЦСКА не престават да търсят първи победи в Европа. Тази вечер " орлите " одобряват " Брага " в Разград в среща от групите на Лига Европа, която ще бъде излъчена онлайн по bTV Action от 19:45 ч. Коментарното ни студио стартира 45 минути по-рано.

Междувременно " алените " са домакини на " Зоря " Луганск в Лигата на конференциите.

И двата ни представителя са с по една точка след първите си два мача и се нуждаят от победи, в случай че желаят да запазят шансове за прекосяването в идната фаза на шампионатите.

Снимка: Lap.bg

На мачовете довечера ще бъде допускана аудитория по нови правила - единствено с проявление на имунизационен документ, документ за преболедуван COVID-19 или негативен тест. И ЦСКА, и " Лудогорец " оповестиха, че пред стадионите ще има пунктове за бързи проби.

В предния кръг " орлите " изгубиха от " Цървена звезда " и се разделиха с треньора Валдас Дамбраускас. В момента отпред на отбора е Станислав Генчев. Той няма да може да разчита на санкции Сисиньо, както и на контузения Антон Недялков.

Снимка: Lap.bg

ЦСКА записа нулево тъждество с " Бодьо Глимт ", откакто на старта загуби с 1:5 гостуването си на " Рома "..

" Зоря " е на дъното в групата с нулев актив. Украинците стартираха със загуба в Норвегия от " Бодьо Глимт " с 1:3, а след това отстъпиха на " Рома " вкъщи - 0:3. През уикендът отборът беше победен с 1:6 от " Шахтьор " Донецк в локалното състезание, показвайки, че не е в оптимална форма.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР