Отборите на Лудогорец и ЦСКА 1948 ще се изправят един

...
Отборите на Лудогорец и ЦСКА 1948 ще се изправят един
Коментари Харесай

Лудогорец и ЦСКА 1948 кръстосват шпаги за Суперкупата на България

Отборите на Лудогорец и ЦСКА 1948 ще се изправят един против различен в конфликт за Суперкупата на България. Двубоят ще се играе във Велико Търново и стартира в 15:00 часа, като с него ще бъде даден старт на пролетния полусезон в Първа лига.

През предишния сезон " орлите " реализираха дубъл, като завоюваха купата в България, а във финала на Купата победиха точно ЦСКА 1948. Достигането до решаващия мач за трофея даде право на " алените " да вземат участие в дуела за Суперкупата.

Мачът ще покаже положението на двата отбора след зимната подготовка и преди идните борби в шампионата и за Купата. " Орлите " се разделиха с няколко играчи, а треньорът Георги Дерменджиев призна, че чака нови попълнения.

" Свършихме много по време на лагера в Турция, само че както загатнах няколко пъти, имаме още работа. Въпреки това, считам, че тимът е подготвен за мача с ЦСКА 1948. Имаме двама контузени футболисти - Антон Недялков и Иван Йорданов. Всички останали са в строя, което е добре за нас ", разяснява Дерменджиев преди срещата.

При ЦСКА 1948 измененията са съществени - поради стесняване на бюджета от клуба си потегли огромна част от оперативното управление, а част от водещите играчи бяха продадени. Сред тях са Георги Русев и Елитон.

" Очакванията са да стане един забавен мач. Надявам се това, което работихме през подготовката, да го покажем на мача с Лудогорец. Искаме да победим и отиваме с тази настройка. Най-силният ни коз съгласно мен е отборната ни игра. Имаме положителни характерности, само че характерът, който имат момчетата, мен персонално ми подхожда доста ", сподели треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР