Отборите на Лудогорец и Мидтиланд завършиха при резултат 0:0 в

...
Отборите на Лудогорец и Мидтиланд завършиха при резултат 0:0 в
Коментари Харесай

Лудогорец приключи евроучастието си с равенство

Отборите на Лудогорец и Мидтиланд приключиха при резултат 0:0 в финален мач от груповата фаза на Лига Европа. В другата среща от група F Спортинг Брага и Цървена звезда не се победиха- 1:1. Сърбите завоюваха групата с 11 точки, на втора позиция остават португалците с една точка по-малко. Мидтиланд ще се помири с обстоятелството да продължи през пролетта в шампионата Лига на конференциите, откакто финишира трети с 9 точки. Лудогорец остана на последна позиция с две извоювани точки.

Гостите направиха сериозен пропуск при започване на срещата. Густав Исаксен проби през центъра, а нито един футболист на Лудгоорец не понечи да го пресрещне. Полузащитникът разигра вдясно към Жоел Андерсон, а той даде паралелно подаване вдясно от вратата на Падг, където Николас Дир бе оставен безусловно непокрит. Футболистът на Мидтиланд стреля, само че не откри вратата на Лудогорец. Малко по-късно Исаксен проби отдясно в наказателното поле на Лудогорец и даде прелестно центриране за Пионе Систо, който насочи удар от два метра, само че Сержио Падт избави по съвършен метод, пращайки топката в корнер.

В 15-ата минута Систо стреля от границата на наказателното поле на Лудогорец, само че Пластут блокира топката.

В 18-ата минута Доминик Янков насочи удар, само че той бе прекомерно слаб, с цел да затрудни вратаря на Мидтиланд. Малко по-късно Десподов стреля мощно по диагонала, само че стражът на гостите мазета настрана от вратата си.

В 25-ата минута Исаксен стреля от разстояние, само че прати топката в навън.

В 35-ата минута Кирил Десподов изведе Клод Гонсалвеш с отличен прехвърлящ пас, а португалецът опита прострелно центриране отдясно, само че Льосъл улови топката преди току тя да беше отишла в Сотириу.

В 65-ата минута Клод Гонсалвеш опита удар от отдалеченост, който бе доста неакуратен. Десет минути по-късно Падт отрази удар на Евандер.

В 84-ата минута Стефан Баджи можше да си означи автогол, само че за негово благополучие топката се отби в горната греда. Малко по-късно Серджио Падт се отличи с чудесна интервенция, с цел да резервира мрежата си суха.

В добавеното време на срещата Кирил Десподов подаде по съвършен метод топката на Елвис Ману, само че футболиститъ на Лудогорец стреля около вратата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР