Отборите на Лудогорец и Локомотив (Пд) се изправят един срещу

...
Отборите на Лудогорец и Локомотив (Пд) се изправят един срещу
Коментари Харесай

Време е за големия сблъсък на върха!

Отборите на Лудогорец и Локомотив (Пд) се изправят един против различен в огромното дерби на кръга. Сблъсъкът им се явява и пряк мач сред първия и втория във краткотрайното класиране. И до момента в който позицията не е нищо ново за " орлите ", то представянето на " смърфовете " през акцията е повече от впечатляващо.
 Крушарски: Радвам се, че цялостен Пловдив ще се изнесе в Разград
Крушарски: Радвам се, че цялостен Пловдив ще се изнесе в Разград

" Стивън Езе няма място в Локомотив след 15 декември "

В лагера на гостите царува страхотна еуфория към този конфликт, като огромна част от управителните фактори на отбора са на мнение, че точка или три от визитата им в Разград ще ги накара да мечтаят за шампионската купа на България.
 Стивън Езе претърпя интервенция
Стивън Езе претърпя интервенция

Интервенцията не е била тежка

Домакините нямат съществени проблеми към състава. Единствено Жоржиньо отпадна от сметките поради травма. Очаква се стартовата единадесеторка да е формирана от Илиев на вратата и карето Сисиньо, Григоре, Форстър и Недялков в защита. За последния се смяташе, че ще пропусне дербито, само че очевидно към този момент е подготвен за игра. Горалски и Баджи ще са опорните полузащитници, а Марселиньо ще играе в ролята на плеймейкър. Лукоки и Вандерсон ще бъдат на крилата, а в офанзива ще стартира Клаудиу Кешеру.
 Дяков получава предложение за работа от Лудогорец, може да се насочи към школата
Дяков получава предложение за работа от Лудогорец, може да се насочи към школата

" Орлите " желаят Дяков да остане в клуба

В Локо огромният отсъстващ ще е централният защитник Стивън Езе. През седмицата към името на нигериеца се завъртя същинска трансферна сага, като неведнъж беше пращан в задгранични отбори и столичните грандове Левски или ЦСКА. Очаква се Бруно Акрапович да заложи на Луков под рамката и Малембана, Петрович и Алмейда в отбрана. Карагерен и Томашевич ще са халф-бековете, а Умарбаев, Витанов и Георги Илиев е бъдат триото в средата на терена. В офанзива пък ще се разчита на Ожболт и Димитър Илиев. На аварийна пейка още веднъж ще остане изгубилият доверието на треньора Анте Аралица.

Преди днешната среща Лудогорец води в таблицата с 6 точки пред " Смърфовете ". Разградчани към момента не познават усета на загубата през тази акция. Среща си дават най-хубавата защита - тази на домакините, позволила единствено 5 гола, и най-хубавото нахлуване. Пловдивчани са осъществили 37 гола до този миг.
 Лудогорец с нова атака за Петър Шкулетич
Лудогорец с нова атака за сръбски нападател

Футболистът не получава късмет за изява във Франция

Главен арбитър на срещата ще бъде Драгомир Драганов, с помощници Александър Атанасов и Христо Хаджийски. Делегат на БФС е Димитър Петров, а работата на реферите зорко ще следи Петър Петров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР