Отборите на Лудогорец и Левски завършиха 0:0 в отложен мач

...
Отборите на Лудогорец и Левски завършиха 0:0 в отложен мач
Коментари Харесай

Лудогорец и Левски не си вкараха гол

Отборите на Лудогорец и Левски приключиха 0:0 в отсрочен мач от шестия кръг на футболната Първа лига и по този начин ЦСКА София остана отпред в класирането с 44 точки. " Червените " са с точка пред Лудогорец, а Левски е на шесто място.

Лудогорец и Левски играха мудно през първото полувреме, само че сътвориха две положения за гол.

Георги Миланов пропусна за " сините " с неакуратен удар от няколко метра, а Кирил Десподов сътвори рисковата обстановка за домакините. Негов пас бе кръстосан пред вратата на Левски, а след рикошета топката закачи ръката на Келиан ван дер Каап. Станислав Тодоров в началото даде дузпа, само че я анулира след обзор на видеоповторението.

Левски натисна Лудогорец през втората част и съумя да стигне до гол, който обаче бе анулиран. В 62-та минута Георги Миланов стреля от дъгата и топката рикошира в гърба на Роналдо, след което трансферира Серджио Падт и влезе в мрежата. Халфът на Левски обаче удари в лицето състезател на Лудогорец преди шута и Тодоров отсъди нарушаване след нов видеопреглед.

Левски сътвори идващото си състояние в 70-ата минута. Влезлият като запаса Ивелин Попов дриблира в наказателното поле и подаде наляво за Марин Петков, който насочи диагонален удар. Топката обаче се отби от гредата и резултатът остана еднакъв.

В 80-ата минута и Лудогорец получи отлична опция да вкара първия гол в мача. След безредие в наказателното поле на Левски топката попадна в Доминик Янков, само че халфът на домакините стреля неопределено.

Филип Кръстев също направи сериозен пропуск за Левски три минути по-късно и по този начин " сините " не съумяха да завоюват в Разград, оповестява БНР.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР