Отборите на Лудогорец и ФК ЦСКА 1948 ще закрият предпоследния

...
Отборите на Лудогорец и ФК ЦСКА 1948 ще закрият предпоследния
Коментари Харесай

Лудогорец с опит да затвърди възхода си срещу непредвидимия ФК ЦСКА 1948

Отборите на Лудогорец и ФК ЦСКА 1948 ще закрият предпоследния кръг от постоянния сезон в efbet Лига. Шампионите ще опитат да затвърдят своя напредък против много непредсказуем конкурент. Селекцията на Валдас Дамбраускас разруши Левски с 3:0 и показва, че отпадането за Купата на България към този момент е забравено.
 Сериозна чистка в Лудогорец след края на сезона
Сериозна чистка в Лудогорец след края на сезона

Повече от седем играчи може да поемат към изхода на " Хювефарма Арена "

Техният конкурент пък продължава борбата за одобряването си в първата шестица и несъмнено се нуждае от точки в Разград. Надежда на новаците дават и положителните им изяви под управлението на новия им старши-треньор Росен Кирилов.

Извън сметките на Валдас Дамбраускас и за този мач остават контузените Пиерос Сотириу и Абел Анисе, както и Ихинио Марин и Владислав Стоянов. Треньорът евентуално ще заложи на Кахлина на вратата и пред него в отбрана Сисиньо, Са, Вердон и Недялков. Баджи ще работи като опорен халф, а Вандерсон и Каули ще си партнират в средата на терена. Текпетей и Десподов ще работят на двете крила, а в офанзива ще стартира Кешеру.
 Локомотив (Пловдив) победи Левски с 1:0
Локомотив (Пловдив) се оправи с безсилен Левски

" Смърфовете " се постановиха с 1:0 над " сините "



Във ФК ЦСКА 1948 имат няколко казуса с окомплектоване на състава за днешния дуел. Росен Кирилов не може да употребява санкции Климентов, а също по този начин и Юсеин и Митков, които са в клуба чартърен от Лудогорец и поради това нямат право да играят против разградчани. Очаква се наставникът да стартира мача с Наумов на вратата и пред него в защита Александър Александров, Василев, Минков и Марин. Чочев и Шопов ще са двамата опорни халфове, а Иванов ще работи като плеймейкър. Русев и Денислав Александров ще оперират по крилата, а в офанзива ще се разчита на Бастунов.
 ЦСКА победи Монтана с 6:0
ЦСКА загря за Вечното дерби с 6:0 против Монтана!

Отлична игра от " алените "

Главен арбитър на срещата е Станислав Тодоров, с помощници Мартин Димитров и Красимир Атанасов. Четвърти рефер е Красен Георгиев, а работата на арбитрите зорко ще следи Николай Тодоров.
 Берое загуби от Царско село - 0:1
Трета поредна загуба за Берое, Царско село взе скалпа на старозагорци в последната минута

Андерсон с гол в последната минута
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР