Отборите на Лудогорец и Черно море се изправят един срещу

...
Отборите на Лудогорец и Черно море се изправят един срещу
Коментари Харесай

Лудогорец срещу единствения си кошмар у нас за 2019 г.

Отборите на Лудогорец и Черно море се изправят един против различен в финален дуел от съботната стратегия на 19-тия кръг на efbet Лига. Двубоят е с начален час 16:30, като срещата ще се изиграе на "Лудогорец Арена ".

Този дуел ще може да гледате в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA, до момента в който ние от от GONG.BG ще проследим за вас развръзката на тази борба минута по минута.

Лудогорец излезе от извънредно тежък интервал от към десетина дни, в които имаше дуели против ЦСКА Москва в Лига Европа и против българския ЦСКА за шампионата, както и Септември за Купата на страната.

Момчетата на Станислав Генчев обаче се оправиха чудесно, запазвайки мощните си позиции и в трите шампионата. С оставащи два дуела до края на есенния дял от шампионата "орлите " ще се опитат да завършат с 6 точки преди зимната пауза. Първото затруднение се споделя Черно море.

То обаче е сериозен подводен камък. През изминаващата година "моряците " се оказаха единственият тим, който съумя да надделее над първенците във вътрешния шампионат. При това два пъти.

И двата пъти това се случи в границите на предходната акция. След второто си проваляне от варненци в края на април, "орлите " влязоха в изключителна серия и към този момент в 23 следващи мача нямат проваляне във вътрешния шампионат. И сигурно ще желаят да усилят поредицата си.

Единственият кадрови проблем пред наставника Станислав Генчев е отсъствието на Яцек Горалски поради контузия. Отдавна е ясно, че няма да може да разчита и на Жоржиньо, който се възвръща от към този момент близо месец и също е навън.

С оглед на значимия мач с Ференцварош от Лига Европа в четвъртък, чака се експертът да направи съществени рокади по състава си, с цел да може да има свежи титулярите си за борбата с унгарците, която се явява и мачът на годината за Лудогорец.

Черно море, от своя страна, претърпя отчаяние при гостуването на Левски на осминафиналната фаза на Купата на България. Въпреки загубата с 0:1 обаче момчетата на Илиан Илиев ще са стимулирани да скапват настроението на хегемона.

За гостите Цветормир Панов и Васил Панайотов ще пропуснат визитата в Разград поради санкции. Контузен пък е Дани Кики, само че Илиев има задоволително варианти да "завърти " състава си, тъй че чакаме много борба в Разград и забавна развръзка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР