Отборите на Лудогорец и Ботев Пловдив не се победиха и

...
Отборите на Лудогорец и Ботев Пловдив не се победиха и
Коментари Харесай

Гол дълбоко в добавеното време спаси Лудогорец от загуба срещу Ботев Пд

Отборите на Лудогорец и Ботев Пловдив не се победиха и приключиха 2:2 в трагичен мач от 9-ия кръг на родната Първа лига, игран на " Хювефарма Арена " в Разград.

" Жълто-черните " обаче несъмнено могат да съжаляват повече за този резултат, защото имаха имаха задатък от последните няколко секунди в срещата, само че в последна сметка късно попадение на Якуб Пьотровски избави точката за " орлите ".

Иначе преди този момент пък Оливие Вердон бе дал задатък на домакините в края на първото полувреме, разписвайки се от дузпа, отсъдена за нарушаване на Джеймс Етоо против Кайо Видал.



След почивката обаче момчетата на Душан Керкез, за който през днешния ден бе дебютен дуел отпред на Ботев Пловидв, стигнаха до цялостен поврат, като първо Ивелин Попов изравни резултата в 57-ата минута с удар от границата на наказателното поле.

В 83-ата минута пък влезлият преди секунди в игра Красиан Колев изведе " канарчетата " напред с техничен диагонален изстрел, който матира стража Симон Слуга.

Изглеждаше, че този гол ще се окаже и надвит за пловдивчани, само че по този начин се стигна до 99-ата минута, надълбоко в добавеното време, когато Аслак декор Витри центрира от ъглов удар, а Якуб Пьотровски бе на вярното място, с цел да вкара с глава за крайното 2:2.

Равенството изкачи Лудогорец до 4-ата позиция с 13 пункта, като момчетата на Ивайло Петев имат и два мача по-малко спрямо част от своите съперници. Ботев Пловдив пък е на 11-ото място с 9 точки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР