Oтборите на Лудогорец и Берое се изправят един срещу друг

...
Oтборите на Лудогорец и Берое се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Лудогорец няма право на грешка срещу Берое

Oтборите на Лудогорец и Берое се изправят един против различен в конфликт от 29-ия кръг на efbet Лига. Главен арбитър на срещата ще е Ивайло Стоянов. 

Двата отбора влизат в чудесно въодушевление преди борбата в Разград. " Орлите " на Ивайло Петев взеха извънредно значима победа с 1:0 над ЦСКА – София, с която се изкачиха на първото място във краткотрайното класиране с актив от 68 точки. 
 Лудогорец завладя пъкъла на Лудогорец завладя пъкъла на " Армията " и се качи на върха
Съставът на Николай Киров пък изигра добър мач и взе подобаващ триумф с 1:0 над Пирин (Благоевград). С този резултат " зелените " се върнаха на победния път, като по този метод събраха 27 пункта. 
 Много битка в Стара Загора! Берое с значим триумф над Пирин Много битка в Стара Загора! Берое с значим триумф над Пирин
Лудогорец няма право на неточност в конфликта с Берое, защото разликата с " алените " към момента е прекомерно дребна. По всичко проличава, че след идването на Ивайло Петев тимът играе извънредно сполучлив футбол. Треньорът на разградчани влезе в историята на клуба. Срещу ЦСКА - София той води " орлите " за осми път след своето завръщане, като завоюва всичките 8 срещи. Те бяха с Черно море (3:2), Хебър (3:1), Ботев Вр (8:1), Арда (2:1), Локо Сф (1:0) и ЦСКА - София (1:0) от efbet Лига, както и Спартак Вн (2:1) и Черно море (2:1) за Купата на България. Така сега в историята на Лудогорец няма треньор с по-добър старт.
 Ивайло Петев влезе в историята на Лудогорец Ивайло Петев влезе в историята на Лудогорец
Трябва да отбележим, че мачът за Берое също е доста значим, защото отборът към момента е на 11-а позиция, а разликата в точките сред тимовете към " зелените " е прекомерно дребна. 

ЛУДОГОРЕЦ – БЕРОЕ

Вероятни сформира:

Лудогорец : Падт , Пипа, Пластун , Русо , Фон Витри, Пьотровски , Гонсалвеш , Видал , Делев , Десподов , Тиаго

Берое: Георгиев , Челич , Амбулич, Машедо, Гомес , Юсеин , Станчев , Георгиев , Ромарио , Мара , Трибуле

Стадион: " Хювефарма Арена ", Разград
Главен арбитър : Ивайло Стоянов
Начало: 20:30 часа
 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР