Отборите на Локомотив (София) и Литекс не успяха да се

...
Отборите на Локомотив (София) и Литекс не успяха да се
Коментари Харесай

Бивш национал спаси Литекс срещу Локо Сф

Отборите на Локомотив (София) и Литекс не съумяха да се победят в един от забавните мачове на 11-ия кръг на Втора лига. В столичния квартал " Надежда " домакините поведоха с гол на Даниел Васел (71), само че попадение на Пламен Николов (73), донесе точката на " оранжевите ". Равенството е шесто за " железниарите ", които с актив от 12 томки останаха на 12-то място, до момента в който гостите имат 15 точки и заемат шеста позиция.

Теренът беше доста тежък, поради мощния дъжд, който падна тъкмо преди началото на мача, само че спря безусловно преди първия съдийски сигнал. Малко аудитория посети срещата, а " стоманените бригади " гледаха мача от бранша за посетители.

В началните минути и двата тима пробваха няколко офанзиви, само че без съществени положения пред двете порти. " Железните бригади " гледат мача от бранша за посетители. В седмата минута, Георги Иванов от Литекс излезе на добра позиция, само че удара му мина около вратата на Любенов. През първите 20 минути от мача, Литекс държи повече топката, само че мъчно стига до рискови положения пред вратата на Любенов. От другата страна, Локомотив се пробва да затрудни съперника с контраатаки и центрирания, само че без триумф. В 35-та минута Даниел Васев насочи първия прецизен удар в очертанията на вратата на Литекс, само че Петров улови умерено. Над Надежда още веднъж се изсипва мощен дъжд, който пречеше и на двата тима и те все по-рядко доближават до нещо рисково пред двамата вратари.
В 48-та минута, Станкев центрира рисково, само че защитник на Литекс блокира удара на Кърстевски и топката излезе в корнер. В 55-та минута Георги Иванов бе изведен самичък против Любенов при образцова контраофанзива, само че Васев притича и в последния миг блокира удара на нападателя на Литекс. Претенции от домакините, че Станкев е бил ударен с лакът при едно единоборство, само че съдията подминава обстановката.
Нападателят на Локото Костадин Хазуров влезе в игра в 66-ата минута на мястото на Кърстевски. Секунди по-късно Любенов излезе да почисти топката, като сблъска с резервата Тафраджийски, който остана на тревата. Топката попадна в състезател на Литекс, който стреля от далечна отдалеченост, само че топката прелетя високо над вратата на Локомотив. След като превързаха главата на нападателя на Литекс, той се върна в игра. Плеймейкърът на домакините Васев даде задатък на Локомотив в 71-ата минута. Той беше прецизен с прекрасен удар от границата на наказателното поле, като прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Литекс. Гостите мигновено върнаха равенството, откакто Николов засече с глава центриране от фаул в 73-ата минута. Това беше втори гол за някогашния национал на България през този сезон.
Домакините можеха да поведат още веднъж в 76-ата минута, само че Александър Горанов стреля рисково с глава след центриране от корнер, пращайки топката над вратата. В оставащите минути нов гол не падна и срещата приключи без победител.

ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) - ЛИТЕКС 0:0

СЪСТАВИТЕ НА МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ)
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛИТЕКС
РЕЗУЛТАТИ ОТ 11-ИЯ КРЪГ НА ВТОРА ЛИГА
Втора лига 11 кръг, събота 20 октомври  Локомотив (София) 1:1предстои  Литекс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР