Отборите на Лийдс Юнайтед и Тотнъм игроят при в отриващия

...
Отборите на Лийдс Юнайтед и Тотнъм игроят при в отриващия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лийдс Юнайтед 0:3 Тотнъм, Кейн оформи класиката

Отборите на Лийдс Юнайтед и Тотнъм игроят при в отриващия дуел от 27-ия кръг в британската Висша лига. Мат Дохърти откри резултата в 10-ата, а Деян Кулушевски удвои в 15-ата минута. Хари Кейн оформи класиката в 27-ата минута. Срещата на „ Еланд Роуд “ може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата.

Домакините са в неприятна обстановка, откакто в серия от пет следващи мача без триумф, а през седмицата изгубиха тежко гостуването си на Ливърпул с 0:6 и заемат 15-ата позиция с 23 точки, с три повече от рисковата зона и успеха наподобява наложителна.

„ Шпорите “ също не са в най-хубавата си позиция, защото са осми с 39 точки и изостават със седем от четвъртия Манчестър Юнайтед. След успеха над първенеца Манчестър Сити като посетител с 3:2, само че през седмицата позволиха шокиращо проваляне в гостуването си на опашкаря Бърнли и триумфа за отбора на Антонио Конте също наподобява належаща.

/ /

Срещата започва с добър късмет за домакините, откакто в третата минута Стюарт Далас центрира от свободен удар, а Паскал Струйк засече с глава от границата на наказателното поле, само че топката мина около лявата греда на вратаря Юго Лорис.

Тотнъм обаче съумя да отсрие резултата с първата си рискова опция. Хари Уинкс пое топката на центъра и даде отличен пас на левия фланг за Райън Сесеньон, който напредна и центира в наказателното поле, където Мат Дохърти бе изтърван и засече във вратата - 0:1.

Само пет минути по-късно "шпорите " към този момент имаха два гола задатък. Деян Кулушевски и Дохърти направиха двойно отдясно, след което шведът влезев наказателното поле, освободи си място за пукотевица и със мощен удар в близкия ъгъл наказа Илан Мелие за повторно - 0:2.

Лийдс обаче можеше доста бързо да върне едно попадение в 17-ата минута. Робин Кох и Рафиня направиха двойно в наказателното поле, след което германецът нанесе удар, който обаче се отби от лявата греда на Лорис.

LIVE |

0:1 Мат Дохърти 10'

0:2 Деян Кулушевски 15'

0:3 Хари Кейн 27'

Висша лига, 27-и кръг

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР