Отборите на Лийдс Юнайтед и Дарби Каунта не се победиха

...
Отборите на Лийдс Юнайтед и Дарби Каунта не се победиха
Коментари Харесай

Лийдс Юнайтед - Дарби Каунти 1:1 /репортаж/

Отборите на Лийдс Юнайтед и Дарби Каунта не се победиха в първи мач от 8-мия кръг на Чемпиъншип. За Лийдс попадението беше маркирано от бранителя на гостите Макс Лоу, който си вкара безразсъден автогол. За Дарби, от своя страна, прецизен беше Крис Мартин в добавеното време на срещата.

След вихрено начало на Лийдс разумно се стигна до окриване на резултата. След осъществяване на директен свободен удар топката беше отклонена от Патрик Бамфорд в наказателното поле на "овните ". Стюарт Далас създаде изстрел от към 10 метра, който беше избавен от стража на Дарби, само че Лоу не съумя да се отдръпне и вкара топката в личната си мрежа за 1:0.

Незаивисимо от голямото предимство на Лийдс през цялата среща във финалните епизоди на срещата се случи нелогичното. Грешникът Лоу пласира хубаво центриране и нападателят на Дарби Крис Мартин заби топката зад вратаря на йоркширци за 1:1 в първата минута на добавеното време.

По този метод Лийдс остава преди всичко в класирането с актив от 17 пункта. Дарби Каунти пък остава 19-ти със единствено 8 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР