Отборите на Ливърпул и Уулвърхемптън играят при в сблъсък от

...
Отборите на Ливърпул и Уулвърхемптън играят при в сблъсък от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул 1:1 Уулвърхемптън, Салах влезе на терена

Отборите на Ливърпул и Уулвърхемптън играят при в конфликт от последния 38-и кръг на британската Висша лига. Педро Нето откри за гостите още в третата, само че Садио Мане изравни в 24-ата минута. Втори гол на Мане беше анулиран в 51-ата минута. Срещата на „ Анфийлд “ може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата.

„ Червените “ не престават да се борят за купата в шампионата, като през днешния ден триумфът за момчетата на Юрген Клоп е наложителен. Въпреки това, мърсисайдци може и да не станат първенци. Те ще чакат услуга от една от най-големите си митове - Стивън Джерард, който сега е отпред на Астън Вила. Ако бирмингамци стигнат най-малко до тъждество на „ Етихад “ против водача Манчестър Сити, то Ливърпул ще може да чества с купата. Разликата сред „ жителите “ и „ алените “ е единствено една точка, както беше и в края на сезон 2018/2019, когато „ небесно-сините “ станаха първенци.

В същото време „ вълците “ не се борят за нищо, като те заемат осмата позиция и без късмет за по-горно класиране.

Германският ментор на домакините е подхванал няколко промени спрямо успеха против Саутхамптън. На вратата е Алисон, а в отбраната по крилата ще работят Трент Александър-Арнолд и Андрю Робъртсън, а в центъра са Ибрахима Конате и Жоел Матип. В средата на терена са сложени Тиаго Алкантара, Наби Кейта и капитанът Джордан Хендерсън. Атака пък е водена от Луис Диас, Садио Мане и Диого Жота. На аварийна пейка пък Върджил ван Дайк и Мохамед Салах, до момента в който Фабиньо даже не е в групата.

Бруно Лаже е направил три промени от мача против Норич. Жозе Са се завръща на вратата, а Раян Аит-Нури и Леандер Дендонкер също стартират от първата минута.

/ /

Мачът стартира кошмарно за домакините. Още с първата си офанзива, в третата минута, Ибрахима Конате не съумя да отиграе с глава дълго изритана топка от вратаря Жозе Са и тя стигна до Раул Хименес, който влезе отдясно в наказателното поле, последва центриране към далечната греда, където Педро Нето бе пропуснат и засече от близко за 0:1.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР