Отборите на Ливърпул и Тотнъм са свързвани с привличането на

...
Отборите на Ливърпул и Тотнъм са свързвани с привличането на
Коментари Харесай

Национал на Мароко иска да премине в Ливърпул

Отборите на Ливърпул и Тотнъм са свързвани с привличането на мароканския национал Софян Амрабат, чието предпочитание е да се причисли към „ алените “. Ливърпул и Тотнъм се стремят да подпишат с една от звездите на мароканския народен тим, като писа за интереса на двата тима към отбранителния халф. Стана известно, че 26-годишният полузащитник, оценен на 40 милиона евро от Фиорентина, има предпочитание да премине на „ Анфийлд “ и да играе под управлението на Юрген Клоп.

Амрабат има предпочитание да премине в клуба от Мърсисайд и ще бъде забавно да се види дали Ливърпул може да се контракти за трансферна сума с италианския клуб през януари. Халфът очевидно не желае да премине в Тотнъм, който би трябвало да добави повече дълбочина към полузащитата. И фактът, че играчът желае да се причисли към Ливърпул, ще бъде удар за тях. Амрабат беше страховит за страната си на Световното състезание по футбол през 2022 година, като оказа помощ на Мароко да доближи до полуфиналите на надпреварата и в последна сметка да приключи 4-ти в света.

Софян Амрабат също беше основен състезател на Фиорентина в италианското състезание Серия А. Няма подозрение, че играчът заслужава да играе на по-високо равнище и прекосяването в Ливърпул би било идеалната стъпка в кариерата му сега. Последните известия настояват, че „ алените “ са насрочили среща с неговите представители, като всяко развиване по прехвърлянето ще се разгласи в уеб страницата на 7Sport.

обезверено се нуждае от укрепване в полузащитата, защото играчи като Наби Кейта, Алекс Окслейд-Чембърлейн и Джеймс Милнър наподобява са подготвени да изоставен клуба като свободни сътрудници през лятото на 2023 година Освен това опитни футболисти като Джордан Хендерсън и Фабиньо изпитват усложнения да навлязат в топ форма този сезон, което се отразява на резултатите на Ливърпул и тимът е надалеч от водачите във Висшата лига.

Наложително е Юрген Клоп да усъвършенства доста своята халфова линия през идващите няколко месеца. Привличането на Амрабат би било добър ход за Ливърпул. Смята се, че „ алените “ също желаят да вземат Джуд Белингам и Енцо Фернандес. И двата прехвърлянето евентуално ще костват доста пари и ще бъде забавно да се види дали отборът от ще успее да завърши някоя договорка.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР