Отборите на Ливърпул и Манчестър Сити не се победиха в

...
Отборите на Ливърпул и Манчестър Сити не се победиха в
Коментари Харесай

Без победител между Ливърпул и Манчестър Сити

Отборите на Ливърпул и Манчестър Сити не се победиха в дербито на 8-я кръг на британската Висша лига. Срещата сред двата отбора на " Анфийлд " приключи без гол, а в самия завършек на срещата гостите можеха да сграбчен трите точки.
Минути преди края на срещата отбраната на Ливърпул направи голяма неточност и Върджил ван Дайк фаулира Лерой Сане в наказателното поле, като Мартин Аткинсън уточни бялата точка. Зад топката застана Рияд Марез, който обаче прати кълбото високо над вратата.
В хода на срещата повече бяха грешките в средата на терена, от колкото забавните моменти пред двете порти. Първият прецизен удар бе едвам в средата на втората част, като не може да не се означи мощната игра на двете отбрани в срещата.
С поделените точки " жителите " остават на първото място с 20 точки, колкото има и втория Челси. По-рано през днешния ден " сините " се постановиха с 0:3 над Саутхямптън. Ливърпул пък се смъкна до третата позиция, само че също с 20 точки продължава да мечтае за първи трофей в ерата на Висшата лига.
Всичко за равенството на " Анфийлд ", както и видео от най-интересните моменти, четете в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР