Отборите на Ливърпул и Лестър Сити се изправят един срещу

...
Отборите на Ливърпул и Лестър Сити се изправят един срещу
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул - Лестър, Диас стартира, Салах е на пейката

Отборите на Ливърпул и Лестър Сити се изправят един против различен в конфликт от 24-ия кръг на британската Висша лига. Срещата на „ Анфийлд “ започва в 21:45 часа и ще можете да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата. На уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от дуела.

„ Червените “ не престават гонитбата с Манчестър Сити за купата, като изостават 12 точки от „ жителите “, само че мърсисайдци имат мач в ресурс, като изключим днешния. Тимът е в серия от две следващи победи в шампионата и общо три срещи без загуба и през днешния ден ще се опита да си върне за загубата от „ лисиците “ по-рано през сезона.

Лестър, от своя страна, продължава с неувереното си показване от началото на акцията. Тимът на Брендън Роджърс върви 12-и в шампионата и няма победа в последните си два мача. Миналия уикенд тима отпадна и от шампионата за ФА Къп, откакто загуби тежко с 1:4 от втородивизионния Нотингам Форест, тъй че този мач може да се окаже значим за бъдещето на Роджърс на „ Кинг Пауър Стейдиъм “.

/ /

21:45 часа |

Стартови сформира на двата тима:

⭐ TEAM NEWS ⭐

Your Reds line-up to face tonight, with making his debut!
— Liverpool FC (@LFC)
ЛИВЪРПУЛ (4-3-3): 1. Алисон - 66. Трент Александър-Арнолд, 32. Жоел Матип, 4. Върджил ван Дайк (к), 26. Андрю Робъртсън - 6. Тиаго Алкантара, 3. Фабиньо, 17. Къртис Джоунс - 20. Диого Жота, 9. Роберто Фирмино, 23. Луис Диас

Мениджър: Юрген Клоп

The team news is in!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР