Отборите на Ливърпул и Аталанта са представителите от група D,

...
Отборите на Ливърпул и Аталанта са представителите от група D,
Коментари Харесай

Ливърпул с миролюбиво реми в Дания, Аталанта също продължава на осминафиналите

Отборите на Ливърпул и Аталанта са представителите от група D, които не престават към осминафиналите на Шампионската лига.

Под №1 финишира британският гранд, който през днешния ден направи миролюбиво 1:1 при гостуването си на Мидтиланд. Селекцията на Юрген Клоп към този момент си бе подсигурила място в идната фаза, само че през днешния ден изигра относително отговорно мача си в Дания.

Юрген Клоп даде късмет за изява на младоци като Келъхър, Рис Уилямс, Кларксън и гъркът Цимикас, а офанзивата се водеше от японеца Минамино. Това обаче не спря мърсисайдци от попадение още в първата минута, което беше дело на Мо Салах.
 Снимка 509007
Източник:

През второто полувреме " вълците " стигнаха до изравняването, откакто от дузпа се разписа централният им защитник Шолц. Въпросният можеше да се трансформира в воин 13 минути преди края, когато ВАР видя засада при неговия втори гол в мрежата на британския исполин. В 90-ата и Ливърпул бе отчаян от видеоарбитража, защото прецизен изстрел в мрежата на Минамино беше анулиран заради игра с ръка.

Българската горделивост Божидар Краев даже не бе записан измежду запасите на домакините.
 ПСЖ разруши Истанбул Башакшехир с 5:1 в Шампионската лига
ПСЖ разруши Истанбул Башакшехир и завоюва група " H ", Неймар се развихри

Шоу на Неймар в доиграването на вчерашния абсурден мач

№2 в групата стана италианският Аталанта. Бергамаските се нуждаеха от еднакъв или победа при гостуването си на Аякс и в последна сметка си потеглиха с трите точки от " Йохан Кройф Арена ". Единственият гол в мача осъществя Луис Муриел в 85-ата минута. Млако преди този момент нидерландците бяха останали с човек по-малко поради червен картон на Гравенберх.
 Снимка 509013
Източник:

Именно амстердамци ще продължат в Лига Европа, защото финишират трети със седем пункта.

МИДТИЛАНД - ЛИВЪРПУЛ 1:1

0:1 Салах (1 " ), 1:1 Шолц-дузпа (62 " )

АЯКС - АТАЛАНТА 0:1

0:1 Муриел (85 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР