Отборите на Лион и Лориен завършиха наравно 0:0 в среща

...
Отборите на Лион и Лориен завършиха наравно 0:0 в среща
Коментари Харесай

Лион не успя да пречупи Лориен

Отборите на Лион и Лориен приключиха наедно 0:0 в среща от 26-ия кръг на френската Лига 1. Лориен събра 40 точки на деветото място във краткотрайното класиране, изравнявайки се с осмия Реймс, а Лион остава десети с 39 точки в актива си. 

И двата състава имаха благоприятни условия за попадение, само че не съумяха да осъществят. Брадли Баркола можеше да даде задатък на домакините в 21-ата минута, само че вратарят на Лориен Мито Маноне отрази мощния му удар. Минута по-късно Бамба Диенг пропусна опция за гостите, пращайки топката над вратата на Лион. 

Три минути след началото на второто полувреме Максенс Какере засече точно центриране в наказателното поле на Лориен и насочи изстрел с глава, само че Маноне още веднъж се оправи. Корентен Толисо също пропусна опция да се разпише за домакините от Лион в 51-ата минута, а малко по-късно Йоан Катлин пропиля опция за Лориен. 

Пак Баркола бе неакуратен в 55-ата минута, а в 74-ата Матис Шерки стреля вдясно от вратата само че гостите и резултатът остана 0:0.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР