Отборите на Левски и ЦСКА излизат един срещу друг този

...
Отборите на Левски и ЦСКА излизат един срещу друг този
Коментари Харесай

Левски и ЦСКА излизат във Вечното дерби

Отборите на Левски и ЦСКА излизат един против различен този следобяд от 16.45 часа на Националния стадион " Васил Левски " в следващото издание на Вечното дерби.

За последно огромните противници се срещнаха доскоро повече от четири месеца във финала за Купата на България, като тогава пред препълнените трибуни насладата беше за " сините " след най-малък триумф с 1:0.

Днес обаче дуелът ще бъде с радикално друг темперамент, като ЦСКА ще се опита да оглави класирането в Първа лига при победа, до момента в който Левски ще търси първи триумф над безконечния противник за шампионата след пауза от 10 срещи.

Треньорът на " сините " Станимир Стоилов няма да може да разчита на двама от основните си футболисти в лицето на Сонков Сунберг и Билал Бари. Въпреки тези кадрови проблеми наставникът разкри, че никой в Левски не се тормози от възможна загуба.

Неговият сътрудник от другата страна Саша Илич пък дефинира дуела против Левски като " най-важния в българското състезание ". От сметките на сръбския експерт за дербито отпадна младия Асен Дончев.

Двубоят сред Левски и ЦСКА този следобяд ще бъде управителен от Драгомир Драганов с помощници Димо Вълчев и Христо Хаджийски. За системата ВАР пък ще дава отговор Красен Георгиев.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР