Отборите на Левски и ЦСКА имат сериозен финансов стимул да

...
Отборите на Левски и ЦСКА имат сериозен финансов стимул да
Коментари Харесай

Да помислят! Левски и ЦСКА играят за по 1 500 000

Отборите на Левски и ЦСКА имат сериозен финансов тласък да се борят с всички сили да отстранят противниците си в утрешните реванши от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Двата отбора ще проработят по 750 000 евро или към милион и половина лв., в случай че се класират за плейофната фаза.

“Сините” одобряват малтийския Хамрун Спартанс на своя “Георги Аспарухов”, откакто в първия дуел победиха с 1:0 след късен гол на Филип Кръстев. “Червените” пък имат да наваксват пасив от един гол след загубата си с 0:1 като хазаин от Сейнт Патрикс.

Ако съумеят да преминат в идната фаза и по-късно пък отстранят възможните си противници в плейофите ще проработят по 2 940 000 евро. Толкова е премията за влизане в груповата фаза на шампионата. Там наградният фонд пък носи по 500 000 евро за побед и 166 евро за тъждество.

Вече отпадналият от конкуренцията Ботев (Пловдив) пък завърши евроучастието си с 350 000 евро - толкоз е облагата при отпадане във втория квалификационен кръг на шампионата. “Канарчетата” не съумяха да се оправят с АПОЕЛ (Никозия) и пропуснаха да завоюват 550 000 евро. Именно толкоз ще е премията за Левски и ЦСКА - София, в случай че не съумеят да отстранят утрешните си противници.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР