Отборите на Левски и ЦСКА 1948 не успяха да се

...
Отборите на Левски и ЦСКА 1948 не успяха да се
Коментари Харесай

Левски и ЦСКА 1948 не се победиха |

Отборите на Левски и ЦСКА 1948 не съумяха да се победят и приключиха 0:0 на Националния стадион „ Васил Левски “ в среща от 19-и кръг на Първа лига.

„ Сините “ започнаха мача с човек по-малко, защото Здравко Димитров имаше проблем с оборудването. Той се появи в игра в 43-ата секунда.

В 9-ата минута Рерас опита извеждащо подаване за Робърта, само че нападателят на “сините ” не съумя да стигне до топката. Две минути по-късно Робърта опита пас паралелно на голлинията, само че Лазар Марин мазета в корнер.

В 32-ата минута Денислав Александров центрира рисково в наказателното поле, където Марио Топузов насочи шут, само че Живко Атанасов блокира удара му.

До края на полувремето двата отбора разчитаха на здрави единоборства и до чисти голови положения не се стигна.

През втората част борбата продължи да се води главно в средата на терена.

В 59-ата минута Тома Даске опита изстрел от отдалеченост, само че топката прелетя много над вратата на Наумов. В 63-ата минута Ангел Бастунов напусна игра за сметка на Димитър Митков. Две минути по-късно Шопов опита пас към наказателното поле, само че Живко Атанасов почисти.

В 69-ата минута Лазар Марин почисти току пред голлинията удар на Мартин Райнов. Две минути по-късно Насиру Мохамед подаде към Билал Бари, само че ударът на новото попълнение на “сините ” беше блокиран. В 72-ата минута Славиша Стоянович извърши първата си промяна, като извади Насиру Мохамед, с цел да вкара Мартин Петков в игра.

В 79-ата минута съдията Никола Попов в началото уточни бялата точка, само че по-късно се поправя и извади жълт картон за симулация на Димитър Митков от отбора на домакините ЦСКА 1948.

До края на срещата двата отбора продължиха борбата в средата на терена, само че до чисти положения и голове по този начин и не се стигна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР