Отборите на Левски и Пирин се изправят един срещу друг

...
Отборите на Левски и Пирин се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Левски в търсене на трета поредна победа

Отборите на Левски и Пирин се изправят един против различен в късния съботен дуел от програмата на Първа лига. През миналите два кръга " сините " надделяха икономично Верея с 1:0, след което демонстрираха голова мощност против Дунав с 4:0 и зарадваха почитателите си, че могат да играят и нападателно.

В същото време и Пирин записа два триумфа в мачовете с Черно море (1:0) и Етър (3:2), което дава обещание забавен конфликт на " Герена ".

 Жуниор Мапуку: Когато играеш за Левски първо мислиш за тима, след това за себе си
Жуниор Мапуку: Когато играеш за Левски първо мислиш за тима, след това за себе си

" Нямам проблем с треньора, той е шефът "

Очаква се Делио Роси още веднъж да заложи на Антонио Вутов на върха на офанзивата, а зад него да работи Габриел Обертан. По фланговете ще връхлитат Роман Прохазка и Жуниор Мапуку, който се регистрира с хеттрик при гостуването на Левски в Благоевград през есента. На вратата застава капитанът Божидар Митрев, а пред него ще е нормалната отбрана. В средата ще работят изтърпелият наказване Жорди Гомес и Васил Панайотов. В състава на Милен Радуканов се завръщат съществени играчи като Тодор Паланков и Аймен Суда. На вратата ще застане безапелационният Благой Макенджиев, а пред него ще се наредят Ничев, Сандев, Николов и Попев.

 Пирин (Благоевград) надделя Етър в трагичен мач
Пирин съкруши Етър в мач с пет гола, Слави Костов воин

" Орлетата " с втори следващ триумф в Първа лига

В средата ще застанат Конър Хендерсън и Тодор Паланков, а Антон Костадинов ще стартира от скамейката. По крилата синята отбрана ще тормозят Димитър Благов и Радослав Кирилов, а на върха на офанзивата ще работи създателят на два гола против Етър Станислав Костов, подкрепян от Аймен Суда.

 Левски забрани чадърите за мача с Пирин
Левски забрани чадърите за мача с Пирин

На стадиона ще се позволява единствено с дъждобрани

Главен арбитър на срещата е Валентин Железов от Бургас, с помощници Станимир Илков и Павлин Михайлов. Допълнителен помощник арбитри са Ангел Ангелов и Калоян Кирилов, до момента в който пратеник на БФС е Емил Табаков. Работата на реферите зорко ще следи Радан Мирянов.

 Пирин ще бори Левски с 12 играчи от мъжкия тим и 6 юноши
Пирин ще бори Левски с 12 играчи от мъжкия тим и 6 юноши

Мачът е на следващия ден от 17:30 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР