Отборите на Левски и Лудогорец изиграха много драматичен сблъсък в

...
Отборите на Левски и Лудогорец изиграха много драматичен сблъсък в
Коментари Харесай

Морална победа за Левски след 0:0 с Лудогорец

Отборите на Левски и Лудогорец изиграха доста трагичен конфликт в отсрочен мач от първия кръг на Първа лига. Пред препълнените трибуни на " Георги Аспарухов " двата отбора не съумяха да си отбележат гол, като приключиха 0:0.

" Сините " въодушевени от своите фантастични почитатели съумяха да задържат в четвърти следващ мач вратата си суха, макар че капитанът Божидар Митрев бе изпъден още в 36-ата минута. 26-кратните първенци на България играха 45 минути с човек по-малко, защото в 80-ата минута Сисиньо също бе пратен под душовете с пряк червен картон.

Равенството завърза още повече шампионата, като огромният победител довечера бе ЦСКА-София, който остана на върха с 16 точки. Тимът на Димитър Димитров-Херо е втори с 15 точки, до момента в който играчите на Делио Роси към този момент са трети с 14 точки.

Трибуните на стадион " Георги Аспарухов " бяха толкоз цялостни за първи път от над 13 месеца, когато последователите подкрепяха тима си против Марибор (1:1) в Лига Европа.

Така " Левски " продължава без позволен гол при Делио Роси, само че не и със 100-процентов триумф от победи. " Лудогорец " пък позволи трето тъждество от началото на сезона и за първи път не съумя да победи като посетител този сезон, само че продължава без загуба. Равенството обаче беше в интерес на ЦСКА, който остана на върха след тази развръзка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР