Отборите на Левски и Ботев Пловдив се изправят един срещу

...
Отборите на Левски и Ботев Пловдив се изправят един срещу
Коментари Харесай

Левски е настървен за нов успех на Коматево

Отборите на Левски и Ботев Пловдив се изправят един против различен в мач от 20-ия кръг на efbet Лига.Срещата на "Виваком Арена - Георги Аспарухов " стартира в 17:00 часа и ще можете да я гледате директно по DIEMA SPORT , както и да следите минута по минута с Gong,bg.

"Сините " минаха през Берое и ще гостуват на Славия на 1/4-финалите за Купата на България.

Левски е единственият тим без позволен гол напролет.

Извън терена - стана ясно, че Петър Хубчев е осъдил "сините " за крупната сума от 1 млн. лв.. Клубът въпреки всичко ще апелира пред ФИФА, тъй че развръзката по проблема следва.

Стана ясно, че клубът дължи 100 хиляди евро на Септември за Здравко Димитров.

В лагера на "канарчетата " стигнаха до продължения против ЦСКА 1948, само че въпреки всичко отпаднаха от шампионата за Купата на България.

Азрудин Валентич има куп кадрови проблеми, защото с изключение на трайно контузените Димитър Тонев и Кевин Янсон под въпрос за мача са и Салиф Сисе и Виктор Генев.

От 1997 година Ботев е спечелил единствено 1 точка в гостувания против Левскиу тъй че ще има тежката задача да обърне статистиката.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР