Отборите на Левски и Ботев (Пд) се изправят в класически

...
Отборите на Левски и Ботев (Пд) се изправят в класически
Коментари Харесай

Левски приема Ботев в ключов сблъсък за бронзовите медали в efbet Лига

Отборите на Левски и Ботев (Пд) се изправят в типичен конфликт от елита на българския шампионат. Този път противниците се срещат в плейофната фаза на efbet Лига, а съперничеството им значително може да разплете възела за третото място в крайното класиране. Началният час на футболното събитие е 17:30.

Към този миг то се заема от пловдивчани, само че " сините " и Черно море също предявяват искания към европейската квота.
 Станимир Стоилов: Имам съществени терзания, че финалът непрекъснато се разяснява
Станимир Стоилов: Имам съществени терзания, че финалът непрекъснато се разяснява

Има някаква причина да не се играе на 15-и май, споделя Мъри

Сред почитателите на двата отбора има сериозна еуфория, като предварителните упования са за най-малко 9000 души, които ще проследят онлайн срещата на стадион " Георги Аспарухов ".

В момента Левски се намира на шест точки от третия Ботев (Пловдив) и е с преимущество в директните дуели против " жълто-черните " при оставащи четири мача до края на сезона. Контузия продължава да лекува юношеския национал Асен Митков, а след наказване се завръща Илиян Стефанов. Очаква се треньорът на столичани Станимир Стоилов да заложи още веднъж на скица 4-2-3-1, като четиримата в отбрана пред опитният ас на вратата Николай Михайлов да бъдат Драган Михайлович, Хосе Кордоба, Ноа Сонко Сундберг и Цунами.
 Един от футболистите с най-голяма заплата на
Един от футболистите с най-голяма заплата на " Георги Аспарухов " си потегля

Вижте детайлности

От своя страна наставникът на гостите Азрудин Валентич ще извърши единствено една смяна по отношение на състава, победил Черно море. Поради травма от сметките му отпадна Антоан Бароан. На неговото място ще играе Мохамед Брахими.

Главен арбитър на срещата е Георги Димитров, с помощници Павлин Михайлов и Никифор Велков. Четвърти съдия е Иво Андреев, а с ВАР ще се занимават Георги Иванов и Мирослав Иванов. Работата на реферите зорко ще следи Николай Петров.
 Ботев (Пловдив) желае 1 милион евро за звездата си
Ботев (Пловдив) желае 1 милион евро за звездата си

Току мечтан от доста клубове
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР