Отборите на Лестър и Астън Вила не се победиха в

...
Отборите на Лестър и Астън Вила не се победиха в
Коментари Харесай

Лестър и Астън Вила не се победиха, преиграват полуфинала в края на месеца

Отборите на Лестър и Астън Вила не се победиха в първи конфликт от полуфиналната серия сред двата отбора в шампионата за Купата на Лигата в Англия.

Спорът сред двете единайсеторки приключи при резултат 1:1 на " Кинг Пауър Стейдиъм " и феновете ще станат очевидци на ответна борба.

Именно вторият мач ще дефинира кой от противниците ще продължи в идващия стадий от конкуренцията. Реваншът ще се изиграе в края на месеца - на 28.01.

Фредерик Гилбер откри резултата в 29-ата минута. Той даде преднина на отбора си, която се резервира през огромна част от борбата.
 Снимка 460687
Източник:

В рамките на първото полувреме гостите стигнаха и до изстрел в напречната греда, само че шансът не беше на тяхна страна и резултатът остана неизменен.

В 74-ата минута мълниеносна акция на домакините изведе Ихеаначо против стража на противника и той не сгреши, пращайки с мощен изстрел топката под горната греда за 1:1.

" Лисиците " отстраниха Евертън след осъществяване на дузпи, до момента в който " виланите " надделяха младите очаквания на Ливърпул с 5:0 на 1/4-финалите.
 Снимка 460690
Източник:

Сега обаче и на двата отбора ще се наложи да изиграят още един мач, с цел да схванат кой от тях ще продължи в идващия стадий от шампионата.
 Снимка 460689
Източник:

В игра за състава от Бирмингам се появи Индиана Василев. Юношеският национал на Съединени американски щати от българско родословие дебютира в мъжкия тим на Вила при загубата с 1:2 като посетител на Фулъм. Тогава Инди се появи на терена в 80-ата минута на мача на мястото на Марвелъс Макамба. Днес той игра няколко минути, като остави положителни усещания.
 Снимка 460691
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР