Отборите на Лацио и Рома се изправят един срещу друг

...
Отборите на Лацио и Рома се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Дерби дела Капитале: Лацио - Рома

Отборите на Лацио и Рома се изправят един против различен на “Олимпико ” в Дерби каузи Капитале от 27-ия кръг на Серия " А ".

Лацио се намира на третата позиция в таблицата с актив от 49 точки и несъмнено е измежду тимовете, които са забъркани в борбата за класиране в Шампионската лига. Те се намират в добра форма в шампионата, като в последните си четири мача реализираха три победи и направиха едно реми. Това обаче не важи за представянето им в евротурнирите, където отпаднаха от Лигата на конференциите след две провали с по 1:2 от АЗ Алкмаар. Въпреки това точно „ орлите “ завоюваха първото римско дерби за сезона, надделявайки с 1:0 през ноември.

Рома заема петото място в подреждането с 47 извоювани пункта, само че също е измежду отборите, които имат упоритости да се класират за Шампионската лига. Представянето им в шампионата в последно време обаче е нерешително, защото в последните си седем мача те записаха единствено три победи. Въпреки това, за разлика от градския си противник, „ вълците “ се показват мощно на европейската сцена, където се класираха за ¼-финалите на Лига Европа, отстранявайки Реал Сосиедад след домакинска победа с 2:0 и нулево реми като посетител. Днес те ще търсят възмездие за загубата си в първото дерби през актуалната акция.

Лацио: Проведел, Марушич, Казале, Романьоли, Хисай, Милинкович-Савич, Каталди, Алберто, Педро, Андерсон, Дзакани

Рома: Патрисио, Манчини, Смолинг, Ибаньес, Залевски, Кристанте, Вайналдум, Спинацола, Дибала, Пелегрини, Белоти

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР