Отборите на Лацио и Наполи играят при в дербито от

...
Отборите на Лацио и Наполи играят при в дербито от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лацио 1:1 Наполи, Педро изравни със страхотен гол

Отборите на Лацио и Наполи играят при в дербито от 27-ия кръг на италианската Серия А. Лоренцо Инсиние откри в 62-ата, само че Педро изравни с отлично попадение в 88-ата минута.

„ Римските вълци “ заемат шестата позиция преди този дуел с 43 точки, като са на седем от четвъртия Ювентус. „ Партенопеите “ пък са трети с 54 пункта в актива си и не престават борбата за купата с Интер и Милан, които са надлежно с по 55 и 57 точки.

/ /

Срещата започва с късмет за гостите. В петата минута Пьотр Жиелнски откри Викор Осимен отдясно в наказателното, който стреля в близкия ъгъл, само че право в Томаш Стракоша.

Домакините дадоха отговор минута по-късно, когато Фелипе Андерсон навлезе отдясно в наказателното поле, след което центрира към далечната греда, където Луис Алберто направи огромен пропуск, като стреля в навън от добра позиция.

В деветата минута Чиро Имобиле нанесе рисков удар с десния в наказателното от въздуха, само че неопределено.

В 21-ата минута още веднъж Имобиле имаше късмет, като насочи фалцов удар към далечната от границата на пеналтерията, само че над вратата

Три минути по-късно Фабиан Руис чукна с пета за Жиелински пред дъгата на наказателното поле, а полякът стреля, само че Стракоша избави удара в долния си ляв ъгъл.

В 41-ата минута Сергей Милинкович-Савич влезе отляво в наказателното поле и стреля от дребен ъгъл, само че Оспина реагира и избави.

Минута преди края на постоянното време на първата част Луис Алберто смъкна с глава за Имобиле пред наказателното, а капитанът на „ орлите “ шутира от въздуха, само че в ръцете на Оспина.

⏸ | 0-0
Duplice fischio all'Olimpico!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР