Отборите на Лацио и Милан играят при резултат 4:0 в

...
Отборите на Лацио и Милан играят при резултат 4:0 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лацио - Милан 4:0, Фелипе Андерсон също се разписа

Отборите на Лацио и Милан играят при резултат 4:0 в мач от 19-ия кръг на Серия А. Сергей Милинкович-Савич откри за домакините още в 4-ата минута на срещата, а Матия Дзакани удвои преднината на " римските орли " в 38-ата минута. 

Луис Алберто оформи класическия резултат в 65-ата минута от дузпа. Десет минути по-късно и Фелипе Андерсон се разписа за " римските орли ".

Домакините започнаха мощно и още в 4-ата минута сътвориха страхотна офанзива, която мина през Матия Дзакани. Той нахлу в наказателното поле и пусна пас по земята към бялата точка за осъществяване на дузпи. Там Луис Алберто и Фелипе Андерсон пропуснаха топката, която стигна до Сергей Милинкович-Савич. Той на собствен ред не сбърка и прати топката в мрежата на " росонерите " за 1:0.

В 16-ата минута Рафаел Леао получи топката на границата на наказателното поле на Лацио. Португалецът се опита да откри път към вратата на " римските орли ", само че отбраната на домакините си свърши работата чудесно и не му разреши да стреля.

Минута по-късно още веднъж Дзакани проби отляво по фланга, сходно на обстановката за гола. Той още веднъж пусна пас, този път към Фелипе Андерсон, който обаче не съумя да си спре добре топката, която бе изчистена. 

Сандро Тонали нанесе прецизен удар за " росонерите " в 19-ата минута. Полузащитникът си опита шанса от сериозна отдалеченост, а изстрелът му попадна в средата на вратата, където Иван Проведел улови без проблеми.

В 23-ата минута Стефано Пиоли бе заставен да извърши насилствена промяна, откакто Томори имаше проблеми. Симон Кяер влезе в игра. 

Десет минути по-късно Милан към момента нямаше отговор. " Росонерите " нямаха чисти голови положения пред вратата на Лацио, а имаха и проблеми при изнасянето на топката.

Педро проби в наказателното поле на Милан в 35-ата минута, откакто получи пас от Дзакани. Педо потърси Фелипе Андерсон в наказателното поле, само че бразилецът се размина с топката.

В 38-ата минута " римските орли " стигнаха до втори гол. Педро изведе Марушич, който стреля от дребен ъгъл. Топката се удари в гредата, а по-късно попадна в краката на свободния Дзакани, който я прати в опразнената врата на " росонерите " за 2:0.

Луис Алберто изведе Дзакани самичък против вратаря с превъзходен пас. В последните секунди на постоянното време на първата част Дзакани получи този късмет да осъществя втори гол и общо трети във вратата на " росонерите ". Той обаче се забави и ударът му бе блокиран от бранител на гостите.

HT | 2-0

⏸️ INTERVALLO
⚽️ (4’)
⚽️ (38’)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР