Отборите на Кристъл Палас и Евертън не се победиха и

...
Отборите на Кристъл Палас и Евертън не се победиха и
Коментари Харесай

Кристъл Палас и Евертън не решиха спора помежду си на Селхърст Парк и ще преиграват в 3-ия кръг на ФА Къп

Отборите на Кристъл Палас и Евертън не се победиха и приключиха наедно 0:0 в откриващия дуел от 3-ия кръг на шампионата ФА Къп и по този начин щя би трябвало да дефинират кой от тях ще продължи напред след преиграване.

На " Селхърст Парк " в покрайнините на Лондон двата отбора изиграха равностойна среща, в която офанзиви не липсваха и двете страни, само че Дийн Хендерсън и Жоао Виржиния направиха нужното, с цел да запазят вратите си сухи.

Десетина минути преди края на постоянното време пристигна и най-дискусионният миг в мача, когато реферът Крис Кавана изгони с пряк червен картон Доминик Калвърт-Люин за рисково влизане в краката на Натаниел Клайн. Ситуацията бе прегледана със системата ВАР и едвам след консултация с нея основният арбитър взе решение да остави гостите с човек по-малко, макар че повторенията не убедиха изцяло в правотата на решението, което предстоящо не се хареса на футболистите и треньорския щаб на " карамелите ".

В последна сметка този епизод от дуела не повлия на изхода от него и по този начин Евертън и Кристъл Палас ще преиграват, като втората среща на " Гудисън Парк " бе планувана за 17 януари (сряда).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР