Отборите на Косово и Андора не можаха да се победят

...
Отборите на Косово и Андора не можаха да се победят
Коментари Харесай

Косово и Андора не се победиха в скучен мач

Отборите на Косово и Андора не можаха да се победят в мач от група I на квалификациите за Евро 2024 в Германия.

Косово остана на третото място в групата с две равенства. Андора пък се качи с една позиция нагоре до четвъртата. Лидери са Швейцария и Румъния, които завоюваха и двата си мача до момента в новия квалификационен цикъл и обстановката все още подсказва, че няма да имат изключително огромна конкуренция по пътя си към Германия.

Двете селекции демонстрираха постна продукция на стадион “Фадил Вокри ” и мъчно стигаха до положения пред съперниковите порти.

Попаденията паднаха в границите на по-малко от 120 секунди през второто полувреме. Първо в 59-ата минута резервата  Едон Жегрова откри резултата в интерес на домакините от Косово, които обаче нямаха доста време да се радват на водачеството си, тъй като в 61-ата минута централният нападател на Андора - Алберт Росас, възвърне паритета.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
В другите мачове от групата, които се изиграха довечера Швейцария победи Израел с класическото 3:0, а Беларус отстъпи на Румъния с 1:2.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР