Отборите на Жирона и Реал Сосиедад не се победиха, завършвайки

...
Отборите на Жирона и Реал Сосиедад не се победиха, завършвайки
Коментари Харесай

Жирона не успя отново да оглави класирането в Ла Лига след нулево реми с Реал Сосиедад

Отборите на Жирона и Реал Сосиедад не се победиха, завършвайки наедно 0:0 в един от най-интересните конфликти на 23-ия кръг в испанската Ла Лига.

На " Естадио де Монтиливи " в каталунския град домакините започнаха по-добре срещата и в началните двайсетина минути на два пъти бяха доста покрай отбелязването на гол, само че стражът на Сосиедад Алекс Ремиро направи нужното, с цел да резервира вратата си суха.

В последна сметка разумното се случи и в 24-ата минута венецуелецът Янгел Ерера с глава даде задатък на " бяло-червените ". За страдание на почитателите по трибуните обаче малко по-късно попадението бе анулирано след преразглеждане на обстановката със системата ВАР, която маркира засада в хода на офанзивата.

Гостите от Сан Себастиан дадоха отговор и на собствен ред пратиха топката във вратата на противника посредством Микел Оярсабал, само че и този гол не бе зачетен, защото испанският национал бе в нередовна позиция.



През второто полувреме положения не липсваха и пред двата отбора, само че вратарите Алекс Ремиро и Пауло Гацанига демонстрираха своите рефлекси, с цел да запазят нулевото тъждество.

В края на дуела се стигна и до повишаване на напрежението, което докара и до изгонването с червен картон на треньора на домакините Мичел, а надълбоко в добавеното време неговите момчета можеха въпреки всичко да измъкнат трите точки, в случай че не беше пропускът от чиста позиция на Валери Фернандес.

По този метод мачът приключи без победител, а хиксът значи, че Жирона остава на второто място в подреждането с 56 точки, на една зад водача Реал Мадрид, който довечера посреща Атлетико Мадрид в огромното столично дерби. В същото време Реал Сосиедад е на 6-ата позиция с 37 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР