Отборите на Италия и Полша играят при нулево равенство в

...
Отборите на Италия и Полша играят при нулево равенство в
Коментари Харесай

Италия - Полша 0:0, гледайте тук!

Отборите на Италия и Полша играят при нулево тъждество в дебютния си мач от новия шампионата на УЕФА - Лига на нациите. Срещата е от група 3 на Лига " А ". Това е първи формален дуел отпред на " адзурите " за Роберто Манчини, и то на " Ренато Дал'Ара " в Болоня, където през 1981 година направи и дебюта си като футболист в Серия " А ". Поляците също са с нов селекционер в лицето на Йежи Бжечек.

Атаката на Италия се води от Марио Балотели, Лоренцо Инсинье и Федерико Бернардески. Тримата в средата на терена пък са Жоржиньо, Лоренцо Пелегрини и Роберто Галярдини. Доменико Кришито не съумя да се възвърне изцяло от травмата си и това даде късмет като титуляр да стартира дебютантът Кристиано Бираги от Фиорентина. На вратата е Джанлуиджи Донарума.

Любопитното е, че в групата на Полша има цели 8 футболисти, които играят в Италия. Под рамката е Лукаш Фабиански, в халфовата линия личат имената на опитните Гжегош Криховяк и Якуб Блажчиковски, а Пьотър Зелински работи зад централния нападател Роберт Левандовски. На пейката са Войчех Шчесни и Аркадиуш Милик.

ИТАЛИЯ - ПОЛША 0:0

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Лига на нациите 1 кръг, петък 7 септември  Италия 21:45предстои  Полша
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР