Отборите на Италия и Германия постигнаха първи победи на турнира

...
Отборите на Италия и Германия постигнаха първи победи на турнира
Коментари Харесай

Италия и Германия с първи победи на АТП Къп

Отборите на Италия и Германия реализираха първи победи на шампионата АТП Къп в Австралия. В среща от втория кръг в група "С " Германия надигра Съединени американски щати с 2:1, до момента в който в група "В " Италия се наложи с 3:0 над Франция.
Ян-Ленард Щруф оцеля против 34-те аса на Джон Иснър, с цел да даде преднина на Германия в дуела с американците след 7:6(7), 4:6, 7:5. Щруф съумя да пробие единствено един път в целия мач подаването на 211-сантиметровия Иснър, само че това пристигна в най-подходящия миг - в последния гейм на третия сет. Преди това двамата си размениха по един сет, като Щруф завоюва откриващата част с 9:7 точки в тайбрека, а след това Иснър изравни след 6:4 с пробив още в първия гейм.

Малко по-късно Александър Зверев подсигури успеха на Бундестима с триумф с 6:4, 6:4 над Тайлър Фриц за тъкмо 90 минути.

И двата сета се развиха по изцяло еднакъв метод, като Зверев правеше пробив още в първия гейм, след което успяваше да задържи подаванията.

На двойки американците взеха почетна победа, като Иснър и Фриц надиграха с 6:0, 6:3 Кевин Кравиц и Тим Пютц.

В група "В " Италия не остави шансове на новобранеца Франция.

Яник Синер се оправи с 6:3, 7:6(3) Артур Риндеркнех в първия мач от конфликта сред двете народи, а по-късно Матео Беретини преодоля Юго Юмбер с 6:4, 7:6(6). Италианците оформиха успеха си в мача на двойки, който Беретини и Синер завоюваха с 6:3, 6:7(7), 10-8 против Фабрис Мартен и Едуар Роже-Васлен.

В момента се играят другите два мача от групите "В " и "С ", които опълчват Канада на Англия и Русия на Австралия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР