Отборите на Италия и Англия играят при резултат 0:1 в първия

...
Отборите на Италия и Англия играят при резултат 0:1 в първия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Италия - Англия 0:1

Отборите на Италия и Англия играят при резултат 0:1  в първия си мач в Група " C " от квалификациите за Европейското състезание през 2024-а година. Деклан Райс даде преднина на " трите лъва " в 13-ата минута.

На Gong.bg също ще проследим най-интересните моменти от дуела.

Първият изстрел бе към вратата на Пикфорд преди да изтече третата минута на мача. Той бе дело на Ди Лоренцо, който се опита да засече центриране, само че не съумя да нацели добре топката. Тя мина настрана от вратата, без да заплаши стража на " трите лъва ".

В 8-ата минута и Англия сътвори първата по-добра опция пред вратата на Донарума. Атаката на гостите приключи със слаб удар на Букайо Сака, който Донарума избави без проблеми.

Пет минути по-късно Джуд Белингам завоюва много пространство с топка в крайници и опитва изстрел отвън наказателното поле на " адзурите ", само че стражът на Италия извади ужасно. Последва корнер, при който топката се озова в свободния Хари Кейн на далечната греда. Той опитва изстрел, който бе блокиран, а топката по-късно попадна в Деклан Райс. Халфът не сбърка и добави топката в мрежата на Донарума за 1:0.

В 20-ата минута Хари Кейн се озова отдясно и потърси с остро центриране Джуд Белингам, който добре се включи в пеналтерията на Италия, само че не съумя да стигне до подаването на нападателя. В 28-ата минута Сърджан Йованович сподели първия жълт картон и той бе за Деклан Райс поради бавене на игра. 

Калвин Филипс си опитва шанса с шут отвън наказателното поле на Италия. Ударът му в 32-ата минута обаче мина настрана от вратата и още веднъж интервенция на Донарума не бе нужна. 

LIVE /  0:1

Съставите на двата тима:

Италия: Джанлуиджи Донарума, Джовани ди Лоренцо, Рафаел Толой, Франческо Ачерби, Леонардо Спинацола, Николо Барела, Жоржиньо, Марко Верати, Доменико Берарди, Матео Ретеги, Лоренцо Пелегрини

Селекционер: Роберто Манчини

Mancini's men for our first qualifier
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР