Отборите на Истанбул Башакшехир и Рома играят при резултат 0:1

...
Отборите на Истанбул Башакшехир и Рома играят при резултат 0:1
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Истанбул Башакшехир - Рома 0:1, вълците поведоха чрез дузпа

Отборите на Истанбул Башакшехир и Рома играят при резултат 0:1 във значим дуел и за двата тима от група J на Лига Европа. Жордан Верету изведе гостите напред в 30-ата минута след тъкмо идпълнена дузпа. Турският отбор заема първата позиция в групата с актив от 7 точки, до момента в който „ вълците “ са трети с пет. Ако съставът на Пауло Фонсека желае да резервира действителни шансове за присъединяване в елиминационната фаза на шампионата, то им би трябвало наложителна победа довечера.

Let's do this! ⚡️#ASRoma #IBFKRoma pic.twitter.com/D2FJJ7y4ds
— AS Roma English (@ASRomaEN) November 28, 2019
Наставникът на Истанбул няма да може да разчита на Даниел Алексич, до момента в който Фонсека ще има повече кадрови проблеми поради отсъствието на Леонардо Спинацола, Хавиер Пасторе, Хенрих Мхитарян, Давиде Дзапакоста, Брайън Кристанте и капитанът Алесандро Флоренци.

ИСТАНБУЛ БАШАКШЕХИР – РОМА 0:1

0:1 Жордан Верету (д) 30'

Първата по-опасна обстановка пристигна в 5-ата минута, когато Един Вишча стреля в наказателното поле, само че топката мина покрай дясната греда на Пау Лопес.

В 16-ата минута домакините направиха насилствена промяна. Фредерик Гулбрандсен напусна терена с травма и бе сменен от Азиз Бехич.

Три минути по-късно Енцо Кривели овладя дорро подаване в наказателното поле и насочи удар към вратата на Лопес, само че в последния миг бранител на Рома съумя да блокира удара.

В 23-ата минута Николо Дзаниоло съумя да се оправи с няколко играчи на Истанул и опита изстрел, който обаче бе блокиран. Минута по-късно Един Джеко надскочи бранител на домакините, само че ударът му с глава мина настрана от лявата греда.

Стартови сформира на двата тима:

⚽️ @OfficialASRoma karşısında ilk 11'imiz.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР