Отборите на Испания и Аржентина записаха победи в първия ден

...
Отборите на Испания и Аржентина записаха победи в първия ден
Коментари Харесай

Испания и Аржентина с победи в първия ден на ATP Cup

Отборите на Испания и Аржентина записаха победи в първия ден на отборната конкуренция ATP Cup в Сидни, с която бе даден формален старт на новия тенис сезон. В група А втората ракета на Испания Пабло Кареньо Буста на два пъти навакса закъснение от 0:3, с цел да стигне до чист триумф над чилиеца Алехандро Табило с 6:4, 7:6(4).

В дуела на първите ракети опитният Роберто Баутиста Агут разруши Кристиян Гарин с 6:0, 6:3, с цел да подсигури триумфа на своя отбор. В протоколния мач на двойки Алехандро Давидович Фокина и Педро Мартинес надделяха Томас Бариос Вера и Алехандро Табило със 7:6(3), 4:6, 10:7 за крайното 3-0 в интерес на Испания.

В група D Аржентина победи Грузия с 3-0, като грузинците завоюваха общо девет гейма в трите мача. На старта Федерико Делбонис разруши Александре Метревели с 6:1, 6:2, по-късно международният номер 13 Диего Шварцман се оправи с Николоз Басилашвили със същия резултат, а най-после Максимо Гонсалес и Андрес Молтени победиха Саба Пурцеладзе и Зура Ткемеладзе, още веднъж с 6:1, 6:2.

Днес присъединяване си стартират първенците от 2020 Сърбия с дуел против Норвегия. В първия мач на сингъл Филип Краинович победи Виктор Дурашович с 6:2, 7:5. Другият мач за деня е Гърция - Полша, като в откриващия мач Камил Майжак победи Михаил Перволаракис с 6:1, 6:4.
 България няма да взе участие на ATP Cup
България няма да взе участие на ATP Cup

Страната ни няма да се включи в конкуренцията поради незадоволително време за организация
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР