Отборите на Интер и Ювентус се срещат в голямото дерби

...
Отборите на Интер и Ювентус се срещат в голямото дерби
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Интер и Юве в зверска битка за върха, отменен гол на Роналдо

Отборите на Интер и Ювентус се срещат в огромното дерби на 7-мия кръг на Серия А. Двубоят се играе на стадион "Сан Ситро " при резултат 1:1. Ние от GONG.bg ще проследим най-интересните моменти от срещата тук:

53-та минута: Шут на Роналдо от далечна отдалеченост, който обаче профуча много страни от вратата на Ханданович.

49-та минута: Първо състояние за Юве през втората част! След безредие пред наказателното поле на Интер топката попадна в краката на Федерико Бернанрдески, който насочи прекрасен изстрел към десния ъгъл на Самир Ханданович, само че словенския пазач улови решително.

46-та минута: Началото на втората част на "Сан Сиро "!

Край на първото полувреме! Страхотно полувреме, в което и двата тима демонстрираха необикновено равнище на показване.

42-а минута: Отменено попадение на Роналдо! След хубава композиция сред португалеца и Федерико Бернардески, Роналдо вкара с акуратен удар, само че секунди по-късно, след инспекция на видео-асистент реферите, попадението беше анулирано за засада.

41-а минута: Страхотно състояние за Юве! След центриране на Алекс Садро от лявото крило топката беше гърдирана от Пауло Дибала. Кълбото падна комфортно за Кристиано Роналдо, който насочи мощен шут, само че право в тялото на Самир Ханданович.

38-та минута: Грешка при разиграването за Интер, при което Марсело Брозович изкара топката в корнер. След ъгловия удар обаче не сте стигна до проблеми за Ханданович.

35-та минута: Роналдо още веднъж се нагърби с отговорността да стреля от свободен удар, само че още веднъж топката беше спряна от стената на "нерадзурите ".

33-та минута: Принидутелна промяна в състава на Интер. Стефано Сенси излиза, а на негово място влиза Матиас Весион.

28-а минута: Страхотен късмет за Лаутаро Мартинес още веднъж! Ромелу Лукаку преодоля двама противници в центъра на терена, след което подаде към аржентинския си сътрудник в нападението на тима. Той съумя да си сътвори известно предимство, с цел да се освободи от Де Лихт, само че изстрелът му от сложен ъгъл беше избавен от Шчесни.

26-та минута: Разбъркване в наказателното поле на Юве, след което Лаутаро Мартинес за малко да стиген до топката, само че Шчесни се намеси подобоващо, с цел да избие.

21-а минута: Гостите имаха опция да изпълнят директен свободен удар от към 30 метра. Зад топката застана Ронално, само че ударът му срещна лицето на Ромелу Лукаку, който в този момент се превива в болежка.

18-та минута: Гол за Интер! Матайс Де Лихт спря центриране към Ромелу Лукаку с ръка и основният арбитър на срещата нямаше никакво подозрение, с цел да отсъди 11-метров углавен удар. Зад топката застана Лаутаро Мартинес и с добре пласиран изстрел по земя не остави никакви шансове на Войчех Шчесни за 1:1.

16-та минута: Първи изстрел в мача и за Интер. След осъществяването на корнер топката беше изчистена, само че попадна на крайници на Марсело Брозович, който насочи мощен, само че неакуратен шут.

9-та минута: Положенията просто валят пред вратата на Самир Ханданович! Този път Роналдо получи на левия фланг, навлезе във вътрешността към вратата на Интер. След това Кристияно преодоля двама противници, с цел да нанасе мощен шут, който за благополучие на словенския пазач на "нерадзурите " срещна горната греда.

8-та минута: Нов късмет за Юве! Роналдо беше изведен в обстановка един на един против Диего Годин, само че изстрелът на португалската мегазвезда беше блокиран.

4-та минута: Гол за Ювентус! Светкавично начало на срещата за "бианконерите ", откакто Пауло Дибала беше изведен по превъзходен метод зад тила на отбраната на Интер от Миралем Пянич. Аржентинецът стреля незабавно в далечния ъгъл на Ханданович, който не съумя да се оправи със мощния изстрел.

Интер - Ювентус 1:1

0:1 Пауло Дибала (4)

1:1 Лаутаро Мартинес (18)

Ето и стартовите сформира на противниците:

Интер: Ханданович, Де Врай, Шкриниар, Годин, Д'Амброзио, Барела, Брозович, Сенси, Асамоа, Лукаку, Мартинес

Ювентус: Шчесни, Куадрадо, Де Лихт, Бонучи, Алекс Сандро, Пянич, Матуиди, Кедира, Бернардески, Роналдо, Дибала
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР