Отборите на Интер и Ювентус изиграха феноменален двубой в "Дерби

...
Отборите на Интер и Ювентус изиграха феноменален двубой в "Дерби
Коментари Харесай

Феноменален мач доближи Юве с крачка по-близо до мечтата

Отборите на Интер и Ювентус изиграха свръхестествен дуел в "Дерби Д`Италия " от 35-ия кръг на Серия "А ". Шампионите, които губеха до 87-ата минута с 1:2, стигнаха до извънредно значим триумф с 3:2 посред Милано, написа Sportal.bg.

Герой за следващ път през последните две години в отбора на "бианконерите " беше Гонсало Игауин, който не изигра огромен мач, само че най-после го реши след гол с глава в 89-ата минута. Преди това Дъглас Коща даде задатък в 13-ата минута, а в 16-ата минута Матиас Весино беше изпъден. "Нерадзурите " обаче изиграха популярен мач до 85-ата минута, като даже с човек по-малко обърнаха резултата. Това се случи след гол Мауро Икарди в 52-ата минута и автогол на Андреа Бардзали в 65-ата минута. Автогол на Милан Скриняр в 87-ата минута и Игуаин (89) пратиха в възторг тифозите и футболистите на Старата госпожа, които преди седмица отстъпиха в 90-ата минута на Наполи, а пет минути преди края на "Меаца " виждаха по какъв начин съвсем несъмнено ще се сбогуват със Скудетото.



Успехът обаче върна преднината на Юве от четири точки пред Наполи, който гостува на следващия ден на Фиорентина, само че тази победа най-вероятно ще се окаже психически потрес на неаполитанците, които разчитаха доста на Интер да спрат първенците. Първото полувреме беше с основен воин ВАР, откакто голът на Коща беше зачетен след видео повторения, а по-късно по този начин беше изпъден Весино, а секунди преди почивката още веднъж посредством видео запис беше анулирано попадение на Матюиди.



Реферът Даниеле Орсато обаче не изгони Миралем Пянич в 57-ата минута при резултат 0:1.

Ювентус има 88 точки, а Интер остана на пето място с 66 точки, третият Рома има 70 точки, Лацио пък е с 67, само че и мач по-малко.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР