Отборите на Интер и Рома завършиха наравно 1:1 в най-интересния

...
Отборите на Интер и Рома завършиха наравно 1:1 в най-интересния
Коментари Харесай

Равенство между Интер и Рома в дербито на Серия А

Отборите на Интер и Рома приключиха наедно 1:1 в най-интересния мач от 21-вия кръг на италианската Серия " А ".

По този метод " нерадзурите " останаха на четвърто място в класирането с 43 точки, до момента в който Рома е на пета позиция с три пункта по-малко, само че и среща пасив. Лидер е Наполи с 54 точки.

Срещата на " Джузепе Меаца " не бе от най-вълнуващите, като и двата тима могат да съжаляват, че не стигнаха до успеха, защото тъждество облагодетелства само съперниците им за челните места в класирането.

Рома поведе в резултата в 31-вата минута, когато Давиде Сантон направи доста груба неточност при една изритана напред топка от вратаря на гостите Алисон. Сантон опита да върне към вратаря на Интер Ханданович, само че подаването му бе пресечено от съобразителния Стефан Ел Шаарауи, който безпроблемно осъществя за 1:0 в интерес на Рома.

Интер се засилва след попадението, само че първата действителна голова заплаха пристигна чак в 74-тата минута, когато Мауро Икарди нацели гредата на гостите.

Все отново домакинският напън даде резултат и в 86-тата минута Матиас Весино засече с глава центриране на Марсело Брозович, с цел да оформи крайния резултат.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР